En modern hemmafru

Kontakt

 

För att kontakta mig, skicka ett mail till:

julia(@)angelback.se

 

Följ mig på instagram:

@mrs_angelback

5 kommentarer

 1. Pernilla Lagerqvist

  3 maj, 2019 at 10:51

  Tack för en härlig och öppen blogg med många bra tips! Har två små här hemma, en tvååring och en tre-månaders. Passar på att läsa bloggen när de sover på mig/bredvid mig. Tack igen! Blessings/Pernilla

  • Julia Angelback

   3 maj, 2019 at 17:32

   Åh tack för en sådan snäll kommentar! Och välkommen till bloggen :) Helt otroligt, jag tänker fortfarande att jag har barn i den åldern, fastän det nästan var ett år sedan, haha! Tiden går fort, hoppas ni har funnit frid i det underbara och krävande tvåbarnslivet :)

 2. Vill bara uppmuntra dig! Blir både glad och peppad av att läsa din blogg. (Har varit hemmaarbetande mamma/fru precis som du när barnen var yngre, funderar på att bli det igen.) Fräscht att du vågar skriva och stå upp för det viktiga arbete en hemmaförälder har. Att du visar på något annat än normen som finns i vårt samhälle kring föräldraskap och sysselsättning. Gläder mig också över att se att du vittnar om din tro på Jesus! Gud välsigne hela er familj!

 3. Lillemor Johansson

  27 mars, 2022 at 14:53

  Så roligt att läsa att det finns mammor som är hemmamammor och gillar det och är stolta över det! Jag har varit hemma med våra tre barn sedan vår första föddes -94, och det har känts mycket meningsfullt. Det har inte varit några ekonomiska marginaler, men tid och ork för varandra, och jag är mycket tacksam att jag fått den möjligheten, och har en man som ser det likadant!
  Välsignelse över dig och din familj!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras.