Inlägget innehåller reklam för Babyland genom annonslänkar

Som många redan vet så älskar jag vår barnvagn. Alltså älskar älskar älskar den! Vi har en Baby Jogger City Select Lux och jag älskar hur smidig den är, hur stor korgen är, hur högt handtaget är reglerbart, men framför allt att vi har en dubbelvagn på längden (så vi slipper ha en bred där man inte kommer in överallt), och att pojkarna har varit vända mot varandra. Vi har använt den på det sättet i nästan ett år nu, sedan Samson föddes, och vi älskar det. Vi kände även att det var nödvändigt med en dubbelvagn då tvååriga Zion fortfarande behövde sitta mycket. Nu är han nästan tre, och fastän han behöver avlastning när vi är ute långa stunder så blir det väldigt mycket upp/ner/upp/ner/upp med honom, då han är så aktiv och helt plötsligt känner för att springa själv. Lösningen?

En ståbräda! Vi kände att det var dags att testa, och käre hjärtanes vilken hit!

För Zion blev det kärlek vid första ögonkastet, och nu vill han åka ”skateboard” hela tiden :) Han blir till och med jätteledsen när vi kommer hem, för han tycker det är så kul att åka!

Det är Baby Joggers egna ståbräda (adlink) som vi använder och hittills har vi bara positiva erfarenheter.

Den ljusa ytan är en anti-glid platta så det är superenkelt att stå kvar. Ifall barnet går själv en längre stund och man vill ”bli av” med den, så går den enkelt att fälla upp mot vagnen (så att man inte behöver ta av den, utan kan bara fälla ner den igen) och man kan reglera själv hur nära eller långt bort från vagnen barnet ska stå.

Man kan googla sig fram till vilka Baby Jogger-vagnar den passar med (tror det är alla förutom sulkys), men med City Select funkar den verkligen superbra! Då man kan dra upp handtaget så långt så är det inga problem för barnet att ha huvudet mellan handtaget och sittdelen. Inte ens när det yngre barnet är vänt framåt, som du kan se på bilden nedanför!

Den enda skillnaden för oss vuxna är att vi har armarna lite mer utsträckta än innan, så vi inte sparkar i ståbrädan, men det är ett litet pris att betala för att inte behöva lyfta en treåring upp och ner om och om igen :)

Jag rekommenderar ståbrädan varmt, och den finns att köpa HÄR (adlink)! Babyland är ett superställe att handla från då de har fri frakt, snabba leveranser och gratis hemleverans om man handlar för 1000 kr!