En modern hemmafru

Boktips för barn

Inlägget innehåller reklam för Babyland genom annonslänkar

Vi läser verkligen hur många böcker som helst, varje dag här hemma! Vi äger massa böcker till barnen, men jag tror vi dessutom har omkring 20 biblioteksböcker här hemma också! Och vi går till biblioteket varje eller varannan vecka för att lämna tillbaka och hitta nya skatter.

I böcker finns ju en hela världar, så jag är så glad att pojkarna verkligen älskar böcker, både att bläddra i själva, och när jag läser för dem. Här kommer tips på några böcker som mina killar älskar!

Detta är den roligaste boken vi vet, både jag och Zion. Oj vad jag skrattade första gången jag läste den. Den spårade verkligen, på ett roligt och otippat sätt.

Författaren har skrivit fler böcker vi tycker mycket om, som till exempel dessa små och mysiga berättelser, i all sin enkelhet.

Zion har också fastnat för Puck-böckerna på senaste tiden!

Det är böcker som är jättebra hjälpmedel, om man vill hjälpa barn förbereda sig för olika saker, till exempel tandläkaren eller en flygresa.

Denna lånade vi från biblioteket nu senast! En mysig bok med mycket att studera på varje sida.

Och Samsons självklara favorit – Kalas hos Babblarna! (adlink)

Vad är det med små barn och Babblarna egentligen? De bara älskar dem! Just denna är väldigt mysig att läsa, och avslutas med en stor vika-ut-sida och när vi öppnar den brukar vi alltid sjunga Babblarnas Grattislåt!

Ni som förstår, ni förstår. Boken finns att köpa HÄR (adlink) om era barn är lika Babblar-galna som min Samson :)

Har ni några tips på barnböcker att dela med er av? Vad tycker era barn om för böcker? Jag letar alltid efter nya rekommendationer! Sharing is caring :)

 

2 kommentarer

  1. Emelie

    Min son som är 2,5 år älskar böckerna om Pino, det finns massvis med olika titlar. Sen är även Babblarna en hit hos oss och då är Fingerresan ett bra tips.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑