Zion och Samson, mina fina killar! Dessa två kommer förhoppningsvis ha mycket kul och uppleva många äventyr ihop.

När Samson föddes så var har nästan en kopia av Zion när han var nyfödd! Med undantag för att Samson hade aningen tjockare hår (båda föddes väldigt mörkhåriga), för annars var de lika långa och det skiljde bara 100 gram i vikten. Här nedan är en jämförelse från när de var helt nyfödda. Zion är till vänster och Samson till höger. Eller hur?! När vi var på sjukhuset så tittade vi på gamla bilder på Zion och tillslut visste vi inte vilken bild so än var vilken pojke…

Nu har Sam börjat utvecklas i utseendet och de är inte helt likadana längre. Det ska bli spännande att se hur de skiljer sig åt framöver, både i utseende och personlighet.

Som jag skrev i förra inlägget så blev det aldrig konstigt för Zion att Samson kom till familjen, utan från första dagen så blev det helt naturligt. När vi bodde kvar på BB ett par dagar så passade Zions farmor honom, och när vi tillslut kom hem så gick Zion fram till babyskyddet i hallen där Sam satt, och sa ”HÄJ! HÄJ!” och försökte bära in honom. Väl inne på soffan så hämtade Zion sina Cars-leksaker (något av det viktigaste i hans liv) och delade med sig till lillebror. Snacka om att man smälte! Han är redan en helt underbar storebror!