Det bästa med att våra killar endast har 3 veckor mellan sina födelsedagar (förutom det faktum att deras ärvda kläder alltid passar – Samson kan använda Zions overaller och säsongsskor, då de är lika gamla när årstiderna infinner sig. Score!), är att vi kan ha en gemensam födelsedagsfest för familjen! När de blir äldre är tanken att Samson kommer få ett barnkalas i mars och Zion ett barnkalas i april, och däremellan firar vi dem båda med familjen! Speciellt smidigt blir det då farmor och farfar har långt att åka för att komma hit.

Så detta år hade vi en gemensam 1- och 3-årsfest för pojkarna!

Fikabordet fick gå i djurtema! Helt ärligt såg jag över vilka fest-saker jag redan ägde och hade över sedan tidigare, och gjorde något fint av det!

Frukttallrik (som var det som Zion gottade ner sig i)…

Popcorn och hemmagjorda sockerfria chokladbollar…

Och ett par goda tårtor från Ica Maxi. Dekorationen satte jag på själv. Är fortfarande inte sugen på att börja baka tårtor själv, haha! Snart kanske.

Och massor av paket så de ska stå sig ett helt år, haha! Så mycket fint fick de.

Båda pojkarna var sjuka dock, så festen fick bli väldigt low-key och lugn med bara de närmsta. Stackars Zion hade feber och det blev mycket känslor på samma gång, haha. Men vi lät bara dagen flyta på och tog det väldigt lugnt och bara följde hans takt. Han var så glad ändå!

Zion åt nästan bara vindruvor (vår Mowgli) och Samson åt två portioner tårta, haha! Som sagt, ständiga motsatser. Så sjukt att vi har en ettåring och en treåring nu! Stort ju!

En väldigt lycklig familj är vad vi är. Tacksam är bara förnamnet!