Inlägget innehåller reklam för Babyland genom annonslänkar

Hemma hos familjen Angelback så ligger det ett litet paket i pojkarnas julstrumpor varje adventsmorgon!

Jag hade gått under av såna där adventskalendrar då barnen får en leksak varje dag i december, mest för att barnen skulle isåfall lyckats få nästan 50 leksaker innan jul! Det funkar nog för vissa, men usch och fy, jag får nästan svindel av tanken. De får ett litet paket varje advent, och om de föredrar framöver så får de max en sån där chokladkalender istället.

Hur som helst, så tänkte jag dela med er vad som kommer ligga i pojkarnas julstrumpor framöver, ifall någon vill ha lite inspiration! Vi börjar med Zion, som just nu är 2 år och 8 månader…

Jag visste att han skulle få en bil av något slag, men jag smällde av när jag hittade denna! Det är ett komplett kit där man får en träbil att måla, limma fast hjul på, och dekorera med klistermärken! Zion fick just denna på första advent, och han tyckte det var såå roligt! Efter att den blev färdig så har den knappt lämnat hans hand! Just denna verkar redan sålt slut nu, men finns i en liknande version HÄR. (adlink)

Sedan kommer han få den här klistermärkesplattan (adlink)! Det är som 5 stora miljö-bilder, och massor av återanvändningsbara klistermärken till varje miljö! Han har inte lekt så mycket med klistermärken innan, så det blir spännande att se om han tycker det är kul, men jag minns själv hur roligt jag tyckte det var med återanvändningsbara klistermärken, och hur man kunde sitta och hitta på historier medan man flyttade omkring dem.

Denna finns att köpa på Babyland, och temat på just denna klistermärkesplaeta är fordon, men det finns också dinosaurier, stadsmiljö osv. (alla adlinks). Babyland har alltid fri frakt, snabba leveranser och gratis hemleverans vid köp för 1000 kr!

Ett annat tips som jag verkligen rekommenderar är att köpa en bok (eller flera) på second hand! Böcker är det vi tycker mest om att köpa återanvänt, då det är extremt mycket billigare (typ alltid 15-35 kr per bok, istället för typ 59-199 kr per bok), och man kan hitta sååå många i nyskick. Ett supertips verkligen, och Zion kommer hitta den här mysiga boken i sin julstrumpa denna månad.

Sedan måste vi såklart ge honom något med hans andra favoritintresse (förutom bilar) – Paw Patrol! Han kommer få denna målarbok med klistermärken! (adlink)

Och på julaftonsmorgon vill man ge dem någonting som de kan leka med för att fördriva tid under dagen – som denna magiska målarbok från Flying Tiger! En sån där som bara behöver vatten för att få färg. Han älskar såna.

Och sen kom vi till kruxet. Samson, som snart är 9 månader. Nu när Samson börjar bli större så har vi varit väldigt noga med att visa Zion att de är bröder. De har samma regler, samma läggdags, båda måste dela med sig av leksaker osv. Så därför behövde vi ju ha julstrumpor till Sam också, och han kunde ju inte få kläder och tråkiga ”nödvändiga” saker när storebror fick massa leksaker! Men samtidigt vill jag som sagt inte fylla mitt hem med massa onödiga leksaker, bara för sakens skull! Att ge en bebis presenter känns ju lite onödigt, när de redan har så mycket, och han ändå mest vill leka med presentsnöret… Så jag tänkte – vad ”behöver” dem för leksaker? Vad saknas? Jo, badleksaker! Zion brukar slänga sina vanliga leksaker i baljan vilket blir riktigt jobbigt om de har massa gömda hål i sig, osv. Plus att vår bostadsförening är i de tidiga faserna att (inom en tidsram som ännu är okänd för oss) börja renovera våra badrum så vi kan få ett riktigt badkar! Lycka! Så vi tänkte börja bunkra badleksaker redan nu.

Detta set med badbilar var ju helt perfekta! Färgglada och runda för knubbiga små händer, men så roliga att leka med i badet då i alla fall storebror knappt kan överleva utan att ha en bil i varje hand konstant.

Så söta! Och perfekt, då de kom som ett 5-pack. Så Samson får en liten badleksak i strumpan varje advent, samt julaftonsmorgon, och vi kunde samtidigt ge honom något som vi ändå hade tänkt köpa framöver! Zion kommer kanske till och med föredra lillebrors present några gånger, vi får se :)

Paketöppningen på första advents morgon var i alla fall en riktig hit för de båda!

Glad advent, vänner! Tack för att ni läser min blogg, det värmer så mycket att ni tycker det är roligt att läsa om mig och min familjs liv, fastän det mest består av vardagslycka, vardagsmat och vardagstankar. Kram på er!