En modern hemmafru

Ljuset i tunneln?

Sjukstuga á la Angelback håller fortfarande på! Det började som sagt med Zions (kanske) vattkoppor (som såg helt rätt ut men inte kliade eller gav honom feber), och fortsatte med Samsons förkylning och hosta. Den blev Zion sedan smittad av och han blev genomförkyld och febrig. Det varade ganska länge, och förra veckan, när 16 dagar hade passerat sedan första touchen av sjukdom (klassisk inkubationstid för vattkoppor) så fick Samson vattkopporna! Han fick dem med hög feber och lindrig, men ändå befintlig, klåda, så detta bekräftar att det var just vattkoppor som Zion hade. Fastän detta håller på i en evighet så är vi sjukt glada och lättade att det var vattkoppor ändå, och att båda barnen får det så pass unga. Vi har hört att vissa som fått det lika lindrigt som Zion har dock inte blivit immuna, men pga att lillebror har dem nu, så märker vi om drygt 2 veckor om han var immun eller inte :)

Så det finns inte jättemycket att skriva om livet just nu. När Zions förkylning hade försvunnit och Samsons koppor var inom kontroll så gick vi ut och lekte för första gången på typ två veckor, haha. It’s the little things.

Kopporna har snart torkat in, allihopa, men då han sett så ruskig ut i ansiktet så får vi nog ändå vänta lite längre innan vi vistas bland folk. Trots att smittorisk gått över så ser det verkligen inte ut så!

Så vi ser ljuset i tunneln ändå. (Sa hon nu, och vabruari har inte ens börjat… hahaha, nybörjarmisstag!)

Så livet går långsamt här hemma. Denna mamma unnar sig goda omeletter mer rester. Alltså potatis är på riktigt min favoritmat! Kokt, stekt, mos, klyft, ugn. Jag älskar verkligen potatis! Så denna omelett med lök (också favoritmat) och stekt potatis var himmelriket.

Och pojkarna fyller på med både hälsa och vätska genom sina dagliga smoothies, speciellt utformade för att tjocka upp storebror lite, som annars gillar att matvägra. Om ni följer mig på Instagram har ni redan sett detta, annars är ni välkomna att hänga med på @mrs_angelback där jag ofta skriver vad jag häller i dessa godingar!

 

2 kommentarer

  1. Anna

    Hej!

    Här är det också sjukstuga, jag och mellanbarnet är de som är värst. Hörde från en doktor att det går så mycket infektioner nu, ja man längtar till våren och solljuset.

    Med vänlig hälsning Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑