Inlägget innehåller reklam för Babyland genom annonslänkar

Nu suktar vi rejält efter våren! Det gör vi typ hela vintern varje år, men det går liksom in i en högre växel efter den där första ”fusk-våren” varje år. När det har varit några dagar av plusgrader, bar mark, solsken och allt sedan försvinner lika snabbt som det kom, genom ännu en snöstorm…

Hur som helst.

Jag har aldrig köpt en funktionsjacka till mina barn förut. Endast regnkläder och vinterkläder. Allt annat har varit sannerligen skitsnyggt och opraktiskt :)

Inte för att jag tycker att skitsnyggt betyder opraktiskt, men när Zion var ett år så spenderade han våren/sommaren/hösten i jeansjacka och när han var två år så var det bara skinnjackor. Vilket har funkat bra, och jag har inte riktigt tyckt det varit något fel med att han suttit i sandlådan med skinnjacka!

Men nu är han tre och jag känner att lekplaggens tid är här för hans del. Ytlig som jag är (hehe) så tycker jag ändå att dessa plagg ska vara just skitsnygga! En skinnjacka kommer han fortfarande ha denna vår (han är trots allt en Angelback, och det är vår uniform), men när vi bara ska ut och röja så blir det den här underbara som kommer åka på!

En underbart gul jacka från Mini A Ture, som finns att köpa HÄR och HÄR. (adlinks)

Vindtät, vattentät, superskön och tunn med tyg som andas, fast med värmande muddar på ärmarna.

Och Mini A Tures fina stjärnreflex som hänger ner från fickan.

Zion blev så glad när han såg den första gången, och pratade bara om att den var gul precis som valpen Rubble i Paw Patrol. Och sedan illustrerade han det på detta sätt medan jag försökte fota jackan, haha!

Alltid svårt att fånga barn på bild när man testar kläder, men titta så fin! Jag kan inte få nog!

Som ni ser här på ryggen så går den även att dra ihop på baksidan om man skulle vilja det.

Vi testade även att sätta på Zions lekkeps som har fått vila nu på vintern. Helt oplanerat, och jag hade glömt bort att hans Batman-logga var i gult, även den!

Så detta är ett ruskigt bra tips om ni börjat kika runt på vårens jackor till barnen! Mini A Ture har många fler jackor i olika modeller och färgen, men just denna drogs vi till mest, och den finns som sagt att köpa HÄR och HÄR (adlinks). Den första länken är den äldre versionen av jackan, och den andra länken är till vårens uppdaterade version. Vi beställde den från den första länken! Babyland är ett toppenställe att beställa ifrån pga fri frakt, snabba leveranser och gratis hemleverans om du handlar för 1000 kr!

Nu är det dags för våren att komma hit på riktigt! Familjen Angelback är i alla fall helt redo! :)