Inlägget innehåller reklam för Babyland genom annonslänkar

Idag var det älskade Zions 4-års dag!

Precis som när lillebror Samson fyllde år så ville Zion spendera sin födelsedag hemma hos mormor och morfar :) Men först vaknade han kl 05 för han var så taggad, och när resten av familjen hade vaknat så blev det paketöppning!

Älskade att jag hittade bokstavspapper på Ica! Det var uppskattat!

Alla presenter var så uppskattade och pojkarna lekte med dem såklart hela morgonen!

Ansiktsfärg från Flying Tiger i present från Samson…

Och av mamma och pappa fick han ett klock-pussel där man får placera runt de olika siffrorna (perfekt nu när han har blivit intresserad av klockan)…

En stor målarmatta som endast behöver vatten för att kunna måla på! A no mess-success ;)

Ännu ett slags pussel, men detta går ut på att öppna luckor genom att låsa upp klassiska lås! Super för att träna fingerfärdighet och logiskt tänkande.

Även massa vackra böcker fick han! Skriver om dem i ett eget inlägg lite längre fram.

Och favoriten blev denna stora verktygsväska (adlink)! De blåa verktygen hade han sedan innan, men alla de övriga är nya, och oj vad han har låtsats laga och bygga saker med dessa idag! Snabb favorit!

Efter det blev det bananpannkakor med frukt och bär till frukost! Ännu ett klassiskt exempel på vilka motsatser mina pojkar är – Samson fick chokladmuffins med grädde som födelsedagsfrukost.

Sedan bar det av till mormor och morfar!

Det enda Zion hade sagt att han verkligen ville ha på sin födelsedag var en pinata. Haha, så random, men han har sett dem i sina favoritserier, så han har full koll, haha!

Så vad tror ni väntade på honom när vi kom fram? En underbar lejon-pinata!

Alltså ursäkta mig, men hur underbar kan en födelsedag bli egentligen?! Att fylla fyra år och slå sönder en pinata för godis – inget kan ju slå det! (No pun intended)

Sedan var det dags för födelsedagsfika med både tårta och popcorn!

Det bästa i världen är att se hur älskade våra barn är! Vi som familj är så tajta, och dessa tillfällen får en att uppskatta det extra mycket.

Zion 4 år – stora killen! Oh the places you’ll go.