En modern hemmafru

Barnsäkrad TV

Vi har barnsäkrat vår TV! Puh!

Zion tar sig framåt i rekordfart nu för tiden, och nu kan han till och med ställa sig upp med hjälp av möblerna! Så det är definitivt dags att börja barnsäkra saker. Han har redan lyckats riva sönder ett par böcker längst ner i bokhyllan, och då var jag till och med i samma rum…

 Mammas lilla vilda pojke.

 Vi hade en klassisk tv-bänk från Ikea, med högtalare på golvet (haha) och runda lampor på dem. Ett nyfiket barns dröm.
Tobias var en hjälte och fixade allt på en och samma dag! Han borrade ett stort hål genom betongväggen, drog igenom alla TVns sladdar till ström, xboxen, ljudsystemet, bluerayen osv, som han nu förvarar i en garderob på andra sidan väggen. Klistrade fast en led-slinga på baksidan av TVn, hängde upp den på väggen. Borrade ytterligare 2 små hål genom väggen på vardera sida, satte upp hyllor, drog sladdar och satte upp högtalarna. Resultatet?

Åh! Vi är såå nöjda! Känns så sjukt cleant utan en tv-bänk, men med hjälp av den jättelilla manicken som sticker ut under TVn så når ändå fjärrkontrollen alla maskinerna som är gömda i garderoben på andra sidan väggen. Ett plus är att vi nu istället ställt dit korgar fyllda med Zions leksaker, så det har blivit hans lilla lekhörna.

Det var nästan det skönaste med hela grejen – hur mycket golvutrymme som öppnades som man kan använda för att leka istället!

Nu är det bara kvar att barnsäkra hela resten av lägenheten… Hehe…

 

1 kommentar

  1. Ann-Charlott

    Ja, oj vad dom kan!!!
    Både den store och lille pågen klarar ju allt galant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑