Vårt lilla badrum har fått ett litet lyft! Vi har haft samma handdukar och badlakan sedan… för alltid, haha! Vi tycker inte om att spendera en massa pengar om vi inte måste, så att köpa nya och fräscha saker till badrummet har varit prio noll. Dock har tiden hunnit ifatt oss, och min makes handdukar var på riktigt mer en samling trådar än handdukar nu, så det var dags, haha!

Tyvärr är det svårt att fota fint där inne, då vi inte har några fönster där inne, plus att det är ett väldigt mörkt rum med svarta golv. Men detta vackra duschdraperi ljudade verkligen upp rummet! Jag är så kär i det. Köpt från H&M Home.

Vi bytte ut handdukar till hela familjen samt duschhanddukar till mig och Tobias. Allt gick i grönt och ljusgrönt.

Badrumsmattan blev även den ljusgrön. Känns så vårfräscht och jag blir så glad varje gång jag går in dit! …Trots att jag alltid går in dit tillsammans med publik, så det säger mycket, haha!

Allt är köpt på H&M Home!

I övrigt så njuter jag och mina pojkar av våren och solen! Utflykter lite här och var, utemöblerna är framme och snart åker all påskdekoration upp också! Åh, det finns inget som gör mig så glad som sol och värme! Jag njuter av vardagen tillsammans med två vackra pojkar och alla deras sjuttioelva leksaksbilar som alltid ska följa med överallt.

(Ja, det är bilar som gömmer sig i den lilla väskan på bilden under)