Hade ni alla en härlig påsk? Vädret var ju på absolut topp, i alla fall här i Uppsala!

Vi (och min syster) bodde hemma hos mina föräldrar över helgen! Vi gillar att göra det över högtiderna, eller bara en vanlig helg då vi alla är i samma land (mina föräldrar reser mycket), då de bor i ett stort hus, med en stor trädgård och vi är en väldigt tajt familj som alla gillar att vara nära varandra. Speciellt nu med barnen, mormor och morfar är typ favoritpersonerna, haha,

Här kommer en liten bildbomb från vår långhelg!

Min man bytte bildäck med hjälp av Zion (lite sena, haha).

Och jag och grabbarna gick på lite upptäcksfärd med mormors gamla vagn.

Vädret blev ju så galet varmt och soligt, att barnen spenderade hela påskafton i endast kalsonger och blöja. Frihet!

Många goda flingor provsmakades också, efter lyckan att öppna sina påskpresenter…

Och invigning av nya ryggsäcken!

Min mamma bakade en tårta som hon brukar baka varje år, så den har fått namnet ”Påsktårtan” :) Vi ser fram emot den varje år, och detta år lyckades hon till och med göra den sockerfri! Den var sjukt god!

Sjukt drömmig helg blev det, och den spenderades för det mesta med att blåsa såpbubblor, fylla vattenballonger och gosa med halvnakna små busungar!

… med lite verklighet däremellan, såsom utkamningen av de dreadlocks Zion lyckats få på bakhuvudet varje vecka, haha! Jag låter det vara dreadlocks-tovigt 6 av 7 dagar, men tillslut måste jag alltid kamma ut det, för detta hår vill jag inte tvingas klippa av i första taget! :)