Inlägget innehåller reklam för Babyland genom annonslänkar

Redan fredag igen, och här sitter jag och skriver om förra helgen… haha. Ibland hinner man inte med livet ;)

Men ni kan nog med denna bild lista ut vad vi gjorde! Mys och soldagar hemma hos mina föräldrar (spoiler alert, jag hoppas på att göra detta till en tills-vidare-helgplan)!

När vi anlände så hade mormor fixat ett dinosauriefika till pojkarna, bara för att! Komplett med dino-vimplar, dino-tallrikar och dino-leksaker. De höll på att explodera av glädje :)

Lördagen var fint väder men väldigt blåsigt! Så vi satsade på att försöka få upp vår sypersnygga piratskepps-drake i luften! Vi har faktiskt aldrig testat den tidigare förut, fastän jag köpte den för typ minst 10 år sedan på någon semester utomlands… Hela familjen blev involverad och det var jätteroligt!

Slutade med att jag behövde klättra upp på ett TAK för att ha optimala förutsättningar att släppa draken ifrån! Men upp i luften flög den, så det blev det värt :)

Söndag var mors dag, så efter att jag själv blivit väckt av mina fina pojkar med kort och choklad, så passade jag och min syster på att skämma bort vår mamma när hon vaknade! Inte ofta man vaknar i samma hus på Mors Dag nu för tiden, så vi behövde passa på med frukost och fint!

Det rosa i burken är en rosdoftande kroppsskrubb som jag gjort till henne, och kortet är målad av min storasyster.

Blomman stod Zion för, haha! Superfin blev den, och tips till fint pyssel för barn som inte var för svårt att göra! Jag såg bara till att limma fast det gula papperet på en kartongbit så den skulle vara stabil.

Söndagen och måndagen glassade vi bara, och pojkarna spenderade hela sin tid med att leka med vatten utomhus. Helt otroligt vilken skillnad det blir på barn (i alla fall mina) när det är så varmt att de inte behöver kläder, och de bara kan leka med vatten, hinkar och vattensprutor. De är ju nöjda hela dagen! Inget tjat, inget gnäll, bara nöjda och glada barn! Känns verkligen som att barn är gjorda för att leva i varmare breddgrader. I alla fall mina.

Barnen klarar alla soldagar finemang med denna solskyddsfaktor (adlink)!

Definitivt den bästa solskyddskrämen jag använt – den kommer ut som en mousse, och det känns som att samma sekund man dragit ut den på kroppen så har den inte bara sjunkit in, utan barnen är helt torra och inte ett spår av kladd! Denna sort har vi använt i flera år och kommer nog aldrig byta :) once you go kladdfri you never go back! Värt för er att testa, och Babyland har ju som vanligt fri frakt oavsett köpesumma!

Sådana här måltider blev det flera av, grillen användes flitigt och på kvällarna satt vi vuxna utomhus till nästan kl 21 utan att det blev för mörkt eller för kallt. Ljuvligt!

Haha, så skönt att skriva helgsammanfattningar fredagen efter, för då behöver jag inte sukta efter nästa helg :) Denna helg behöver mannen min jobba dock, och lördagen kommer regnet ösa ner, men vi har ett sätt att göra livet mysigt ändå :) trevlig helg på er!