En modern hemmafru

I paradiset

Åh, vad härligt vi har det!

Vi har åkt på en lugn solsemester tillsammans med mina föräldrar och min syster i en privat villa i Cypern. Alltså bästa sättet att göra semester på!

Så stor pool med underbaraste utsikten! Inga hus i närheten, utan vi är helt ensamma här. Solsken och värme från morgon till kväll. Som paradiset på jorden!

Solbadandet och det faktiska badandet avbryts endast av mat och fika. Det är det enda vi anser är värdigt att avbryta för.

Vi har också hunnit hitta en ljuvlig strand som vi spenderat en eftermiddag vid! Vi sökte sand för pojkarna att få leka i och hittade efter en snabb googling en strand vid namnet ”Sandy Beach” :)

De stora killarna fångade vågorna, men stranden var även var perfekt för den minsta…

… då den hade en lagun med vattenhöjd perfekt för en ettåring! Dessutom var ju all omkringliggande sand blöt och därför inte lika het som resten av stranden. Ultimat!

Jag är en badkruka som inte hoppar i vatten om jag inte är alldeles totalt genomsvettig, så jag och Sam myste i lagunen tillsammans enda tills det var dags att åka hem igen.

Hem till poolen det vill säga.

Mycket mer variation än detta önskar vi inte. Om alla dagar blir lika enformiga som dessa så är detta en perfekt semester!

2 kommentarer

  1. Ann-Charlott

    Åh så härligt, och fint.😎

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑