Inlägget innehåller reklam för Babyland genom annonslänkar

Vår familj julen 2018

 

Dagens julklappstips kommer vara Fordon och Fantasi! Mina barns favoritsaker, haha. Jag vet att inte alla barn är tokiga i fordon, och jag vet att både pojkar och flickor kan tycka om alla slags leksaker såklart, men mina pojkar är och har alltid varit väldigt typiskt ”pojkiga” i sina intressen! De älskar bilar, monstertrucks, dinosaurier och allt sånt. Barbiedockor gör att de känner sig väldigt obekväma, gränsfall rädda, haha. Så pojkmamma som jag är så blev det en fordon-kategori. Om det inte tilltalar ditt barn så kan du bara scolla förbi :)

 

Fordon

(adlinks)

 

En Bobby-car är ju perfekt till små barn (speciellt ett- och tvååringar i vår erfarenhet) och när våran äldsta var så liten så fick han dessutom badleksakerna som fortfarande är populära här hemma! Att köra bilar genom bubblor är spännande grejer.

 

Fantasi

(adlinks)

 

Till vår tvååring Samson så kommer vi bland annat ge honom köksvasken i julklapp, då han är ett sådant hjälpa-till-barn. Och hörrni, lyssna på det här! Man fyller den orangea delen med vatten, stänger den igen, och så kan man slå av och på kranen så att faktiskt vatten rinner ut! Och inte nog med det, sedan rinner vattnet ner genom vasken igen och går runt runt runt! Alltså – vi kommer inte bara använda denna som en diskleksak. Utan i sensorisk vattenlek också! Ni vet ju hur förtrollade barn blir av vatten?! Nu kan de inte bara leka med vatten i en låda,  utan dessutom kunna leka med rinnande vatten, utan att något vatten slösas bort! HUR bra?! Som ni märker så är jag väldigt taggad över denna leksak som jag hittat :)

 

Snart kommer sista delen i min julklappstips-serie ut! Se fram!