En modern hemmafru

Långhelg i London

I måndags kom vi hem från en långhelg i London med familjen – vi, mina föräldrar och min syster. Vi åkte dit för att ha lite semester tillsammans och vi hade såklart en toppenhelg!

Det är så ljuvligt att ha barn som är enkla att resa med! Zion har åkt flygplan många gånger – han hade åkt 5 flygresor innan han var 3 månader – men detta var första gången då han riktigt förstod och visste vad flygplan var. Jättespännande ju! Och dessutom Samsons första flygresa!

Väl på plats i brittsommar-London så blev det självklart mycket shopping, och mycket god mat som denna drömmiga pannkaksfrukost vi unnade oss första morgonen!

En regnig dag spenderade vi på Natural History Museum samt Science Museum, som hade en helt underbar avdelning för barn i Zions ålder…

Vattenexperiment på hög nivå! Han ville aldrig därifrån :)

Att besöka London är något jag gjort väldigt många gånger, men det blev så speciellt att uppleva det genom sina barns ögon. Varenda tåg- och taxiresa var ett äventyr, gosedjuren skulle självklart få titta ut genom fönstret, och med en leksaksbil i handen var allt spännande och roligt – till och med när mamma var inne på Primark i två timmar haha :)

Självklart gjorde vi mer grejer än så, men jag ska skriva ett par separata blogginlägg om några verkliga fullträffar på vår resa! Se fram emot dem!

Men jag måste ändå avsluta detta inlägg med en bild på Zion i sitt eget lilla paradis, på favoritavdelningen i 6 våningar höga Hamley’s, en av världens största leksaksaffärer… Lyckan.

 

 

2 kommentarer

  1. Ann-Marie

    Vet du om att det kommer vara en Live föreställning med Paw Patrol i IFU Arenan, i Mars 2019. Kanske någon hos dig skulle gilla den?! 😉

    • Julia Angelback

      Haha, jo jag såg det också! Så kul ju :) om det inte vore så dyrt hade vi nog tagit honom :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑