När vi besökte London, så besökte vi också London Zoo för allra första gången, då vi gärna ville åka dit med barnen. Vi hade hört väldigt mycket gott om det, men visste inte riktigt vad vi skulle förvänta oss. Det var liksom ett zoo. Och det låg i London.

Men snacka om att det var oförglömligt fint! Det var rent, trevligt, fräscht, stora vackra inhägnader till alla de olika djuren, och bara allmänt supermysigt! Otroligt stort också!

Man kunde gå omkring hur länge som helst och bara titta på alla djuren, och en av våra höjdpunkter var att se alla pingvinerna simma och hoppa omkring i sin gigantiska pool…

Zion i ett nötskal. En bil i varje hand. Hela tiden, till och med när han har pingviner framför sig :)

Det kända reptilhuset finns också i London Zoo, där de spelade in den där scenen i första Harry Potter-filmen när Harry pratar med en orm för första gången!

Och de hade även ett fjärilshus, insektshus och akvarium.

Det fanns så oerhört många häftiga djur där, och alla såg ut att må bra och ha det väldigt fint omkring sig. Vi var där på en söndag, men det kändes ändå väldigt glest med folk, så det var verkligen en trevlig överraskning.

Kort sagt så rekommenderar vi verkligen London Zoo, och det är verkligen värt entrékostnaden! Vi kommer definitivt åka tillbaka dit, när båda våra killar kan jaga efter alla getterna :)