En modern hemmafru

Sista dagarna med magen

Nu tror jag väl ändå denna mage har växt klart. 20 dagar kvar till förlossningsdags och jag längtar verkligen efter att få tillbaka min kropp! Jag är så tung, har ont varenda dag och svårt att sova. Haha! Hör ironin i att vilja få ut bebisen för att man har svårt att sova ;) Men det är ändå en annan sak, när man fått tillbaka sin kropp. Vi ser fram emot att träffa lillebror också. Och ser fram emot våren som jag hoppas kommer med honom. Riktiga vårpojkar har vi, två under två år dessutom. Och deras födelsedagar verkar bli mindre än 3 veckor ifrån varandra. På tal om storebror så ville han också vara med när han såg att mamma fotades… Min lille vilding! Jag försöker njuta av de sista veckorna tillsammans innan han inte längre får min odelade uppmärksamhet, även om det känns svårt att njuta när man inte kan göra så mycket annat än att ligga i soffan och försöka vila kroppen under dagarna. Min favoritstund under dagen är när han ska sova middag. Då passar jag också på att sova, då två barn kommer göra det lite svårare att ta en tupplur under dagen :) Så vi lägger oss tillsammans i min säng, drar täcket över oss och somnar tillsammans hand i hand.

Finaste lilla lejonunge.

På tal om magbilder. Bilderna här under är från en eller två dagar innan jag födde Zion. Alltså de sista magbilderna från förra graviditeten. Titta på bilden framifrån! Det var den vyn som gjorde att jag fotade mig själv, jag såg mig själv rakt framifrån i spegeln i hallen och flämtade nästan till för att det såg ut som att magen var borta! Alltså jag hade ju kvar min midja och allt! Helt sjukt ju. När jag vände mig åt sidan så var ju magen definitivt kvar, haha. Men ganska sjuk upplevelse ändå.

Jag har fått in lite frågor om min graviditet, så skriv gärna om ni har fler saker ni är nyfikna på, stort som smått. Kan självklart handla om andra saker också :) Om det kommer in fler så kommer jag nog göra ett frågor-och svar inlägg snart, då jag besvarar dem!

 

2 kommentarer

  1. Emelie

    Du är så vacker! Och du ser väldigt fräsch ut för att vara höggravid och ha ett litet barn :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑