Vilken skillnad det är att fira jul när man är förälder! Jag tänkte att det kanske skulle börja när barnet blev lite äldre och fattar lite mer, men jag har nog aldrig njutit så mycket av julen som jag gjorde i år.

Lyckliga vi fick fira två ”jular”, då vi även hade ett litet firande när vi besökte svärföräldrarna i Skåne över fjärde advent. Det var så mysigt, och skönt att få lite kvalitetstid tillsammans. Zion njöt också till fullo, det märkte man verkligen!
Zion och hans fina farmor.

Och riktiga julafton, då? Jodå, det var en riktig succé för hela familjen! Hos Angelbacks började den med att öppna var sin liten present på morgonen, en tradition som bebisen verkade uppskatta enormt, haha!


En liten boll i form av världen, som till hans besvikelse inte gick att förtära.

Sedan begav vi oss till mina föräldrar, där julafton firades i traditionell stil! Fika, matlagning, jullunch, Kalle Anka (för de som orkade…), paketöppning och bus med barnen! Zions tre kusiner var på plats så det blev mycket lek och kul, och alla barnen umgicks så fint ihop!

Zion och kusin Ella. 10 månader isär, dessa kids kommer ha mycket kul ihop i livet gissar jag!

Tragiskt att man inte har fler bilder att bjussa på, men det är inte lika lätt att dra upp kameran hela tiden när man har en unge att hålla koll på. Det blir mest bilder på honom då, prioriteten, haha.

Vi kom precis hem i alla fall, då vi sov över och spenderade juldagen med mina föräldrar och min syster, vilket är en dröm när man bara vill slappa på soffan, äta rester och vila tillsammans. Julen är en familjehögtid trots allt :)  Och nu när vi packade upp alla julklappar så såg man verkligen tydligt att vi nu är småbarnsföräldrar. Senast jag såg så här mycket plast och färger på ett och samma ställe så var jag i en leksaksbutik!

Lyckliga pojke. Han somnade långt efter ordinarie läggdags idag för att han var i sådan extas över alla leksaker!

Men vi fick till ett familjeporträtt innan helgen tog slut i alla fall! Tur det, vet inte ens om vi har en hyfsad bild på hela familjen Angelback annars ;) Oj vad jag älskar mina grabbar.

Hoppas ni alla har haft en härlig helg tillsammans med era kära! Nu är det tid för vila, julskinkesmörgåsar och gos. God jul på er allihopa!