Förra helgen åkte vi iväg tillsammans med en hel drös vänner på en härlig weekend! Vi var 8 vuxna (4 par) och 4 barn som åkte till min väns stora sommarstuga och spenderade helgen tillsammans innan hösten drar igång!

Så sjukt härligt blev det, och trots att det regnade under lördagen så var det så härliga dagar av skratt, umgänge och massa god mat!

Bästa vännerna!

Det var också så fint att småpojkarna fick en liten weekend tillsammans med sina jämnåriga vänner. På lördagen lekte de verkligen non-stop 12 timmar, sju till sju.

De stora grabbarna fick leka lite också…

Allt som allt var det verkligen en superhärlig helg. Hoppas på att kunna göra på samma sätt fler somrar i framtiden! Det är verkligen något speciellt med att spendera en helg tillsammans med sina vänner, istället för bara en dag. Man gjorde det ofta när man var yngre, men det är inte lika vanligt nu när alla är vuxna.

Mycket mys :)

Som sagt, barnen är jämnåriga och så himla söta tillsammans. Zion och hans vän är så fina att man funderar på att göra ett litet Svanprinsessan-arrangemang. Ni vet, tvinga ihop dem varje sommar tills de blir förälskade. ”Ingen dum idé”, haha :) Någon mer som älskade Svanprinsessan när de var små?

”Så fina ni är! Kan ni hålla handen?”

”Nej, alltså, kan ni hålla varandra i handen?”

Zion fattar inte riktigt grejen, så han tittar på henne och ser att hon håller med två händer. Han chansar på att hon gör rätt.

KLICK! Där fick vi den! Bilden för när de offentliggör sin förlovning, haha!

 

Det var några bilder från vår härliga helg! Nu börjar jag tagga inför min mans födelsedag som närmar sig, och efter det är det dags för höst, höst, höst! Så tråkigt att sommaren är på sin avrundning, men jag kommer muntra upp mig med massa härlig dekor och välbehövt mys!