En modern hemmafru

We’re halfway there

bump620text

Nu är jag halvvägs i graviditeten!

Hjälp vad tiden går i rasande fart. Och magen också, den växer lite mer varje dag känns det som. Men oj, vad jag stortrivs! Jag mår verkligen jättebra, och har inte haft några komplikationer alls. Ont i ryggslutet får jag närmare kvällen när jag har gått mycket, men det är det enda jag kan komma på. Jag känner mig bara tillfreds, harmonisk, snygg och on top of the world :) Och jag har vant mig vid min lilla bula, och diggar den verkligen!

Jag läste idag att bebisen nu känner igen min röst, så jag sa skämtsamt till min man att han måste börja bli extra pratig när han och jag ses, för med hans konstiga arbetstider och pendlande så resulterar det i att vi träffas ganska sällan. Ibland kan det gå ett par dagar utan vettig konversation. Han måste komma ikapp med sitt snackande så ungen känner igen sin far! :)

Barnvagn är köpt sedan länge (världens finaste för övrigt), men förutom den och några presenter från mina föräldrar så har jag inte riktigt satt igång än, så snart kommer nog shopping-orkanen slå ner. Listor har jag skrivit i överflöd dock, så det känns bara som att jag tar sats än så länge, haha. Det är så klart lite svårt att veta vad man kommer behöva och inte, när alla barn är så olika, men jag har en vana att alltid vara så förberedd som möjligt, så det kommer nog stämma in även här. Dock är jag mycket mer lugn och harmonisk under graviditeten än vad jag och många runt omkring mig hade förväntat sig tror jag. Jag har inte stressat över checklistor eller allt som ska hinnas göra. Min mamma förklarade det genom att säga att jag nog är i mitt esse just nu, och gör precis det som är meningen att jag ska göra. Det känns rätt nice.

Vad har jag mer att säga? Ungen ska landa i månadsskiftet mars/april, så jag ska nog ha tillräckligt med saker att underhålla mig själv med under vintern, så att jag förhoppningsvis inte märker att den ens kommer!
Vintern, alltså. Inte ungen.
Ungen lär jag märka.

 

1 kommentar

  1. Marianne Gustafssoon

    Vilken härlig info och en så fin mage. Vilken fin mamma du kommer att bli. Det ska bli så roligt! Var rädd om dig och ha det så gott ”ni tre”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑