Glad påsk allihopa!

Detta år känner vi att påsk-tajmingen ligger lite olägligt för vår lilla familj att gå ”all in”, både fysiskt och mentalt, då bebis kan dyka upp när som helst. Så vi tog oss an våffeldagen istället! Lite lagom stort projekt :)

vaffeldag3vaffeldag2

Vi plockade fram alla tillbehör som man kan tänkas vilja slänga på, och körde mjölk i höga glas. Jag ställde maken vid våffeljärnet, resultatet blir alltid perfekt då. En liten bebisvåffla på toppen blev det också!

vaffeldag4vaffeldag1

En glad mamma och en glad syster kom över för att hjälpa oss förtära detta gofika, och i gengäld tog de med sig världens finaste påskbukett som nu pryder vårt middagsbord. Skönt, då räknas det som att vi påskpyntat för säsongen, eller hur?
Ni som bor ensamma eller är gifta utan barn vet ju hur det är, det är så lätt att ”fuska sig igenom” en högtid ifall den kommer lite olägligt, och man kan bara strunta i att dekorera eller följa traditioner när man är hemma. Jag och Tobias äger knappt något julpynt alls, bara för att vi alltid har varit mitt i bostadsflyttar under juletider, haha. Men från och med nu kommer vi ju behöva skärpa oss, vi ska ju ha ett barn i huset! Inga ursäkter, pynt kommer inhandlas och säsongerna kommer följas. Från och med efter denna påsk alltså, haha :)

vaffeldag5

Som pricken över i:t på denna traditionslösa långfredagen så blev det en liten utflykt till Ikea med maken och kanonkulan. Vi inhandlade lite hyllor vi vill få upp i sovrummet. Det är trevligt med lite småprojekt när man annars bara skulle sitta och vänta in babys ankomst. Känns så speciellt att dessa dagar är de sista, då det bara är vi två! Fastän det knappt känns så ändå, för allt vi gör är att prata om honom… Efterlängtad liten rackare!