Detta inlägg är ett samarbete med Babyland.se och innehåller annonslänkar

I samarbete med Babyland så har mina pojkar fått prova en badrock och en badcape från Vinter & Blooms vackra och alldeles nysläppta kollektion Northern Lights!

BADROCKEN (adlink) är one size, för 1-2 åringar (den var inte alls för liten för min 2,5 åring, utan passade alldeles perfekt!). Frottén är supermjuk och skön!

Längst med kanterna på badrocken och skärpet, finns det vackra glittriga stjärnmönster! Min badrock går i grågröna färger, men detaljerna finns även i rosa om man föredrar det.

Min favoritfunktion är att badrocken stängs med tre tryckknappar, så det inte spelar någon roll om skärpet går upp, den håller sig ändå stängd! Så skönt ju, med aktiva små barn.

Zion absolut älskar sin nya badrock, och när han har på sig den så vill han aldrig byta om till något annat! Inte konstigt när den är så mjuk och skön!

En riktig hit alltså!

Sedan fick vi även prova på en BADCAPE (adlink). Den får lillebror Samson använda så länge, så de har varsin!

Det smarta med en badcape är att det är perfekt för bebisar att gosa med efter ett bad, men då denna är så lång så skulle även Zion lätt ha användning av denna också!

Hela denna badcape är i färg (även denna finns i grönt eller rosa), och hela längden är skön frotté, men framsidan av huvan är istället dessa magiska, glittriga stjärnmönster. Båda badrocken och badcapen är verkligen superfina och riktigt clean design.

Denna badcape var perfekt för Samson att gosa i, och han älskade den!

 

Både denna badrock och badcape är som sagt en del av Vinter & Blooms nya kollektion Northern Lights, och ni kan även hitta fler av deras produkter HÄR (adlink). Babyland har alltid fri frakt, snabba leveranser och fri hemleverans på beställningar för över 1000 kr! Ett stort tack till Babyland som lät oss testa denna nya kollektion – dessa produkter kommer vi verkligen använda flitigt här hemma!