Inlägget innehåller reklam för Cellbes genom annonslänkar

Hur kommer sommaren se ut? Ingen vet exakt hur den kommer bli, men en sak som känns ganska säker är att planerade utomlandssemestrar kommer skjutas på, och att det kommer bli en Sverigesommar i år. Men oavsett vart sommaren kommer spenderas så hoppas och planerar vi såklart för sol, vattenlek och mycket roligt utomhus!

Jag har älskat baddräkter framför bikinis i flera år, men fick nyss hem denna snygga badklänning (adlink), och är helt kär! Denna baddräkt är perfekt om man kanske inte älskar figurnära kläder, kanske har blivit mamma och inte är helt bekväm med att känna sig avklädd på stranden, eller om man bara gillar den mer feminina looken!

Den sitter perfekt på mig (beställde min vanliga storlek), är väldigt smickrande med volangerna och jag känner mig bara fin i den! Jag har inga problem med vanliga baddräkter, men brukar aldrig ha på mig så figurnära kläder i vanliga fall, då jag känner mig mer ledig i mer avslappnade, lösare kläder. Så jag blev superglad när jag hittade denna badklänning som man kan variera sig med när man helt enkelt inte känner för att ha på sig något tajt eller avslöjande. Ni förstår? Ni förstår :) Tror den blir kanonfin med armband och söta sandaler också!

Just nu är perfekt tid att klicka hem den här badklänningen också, då Cellbes just nu har kampanj – 25% på hela köpet med koden 20520 från idag fram tills den 24/5! Och om du använder koden DEAL20 så får du under den tiden dessutom 5% extra på valfri vara, dvs 30% istället för 25%.

Både kampanj och rabattkod gäller endast Cellbes varumärke samt hemsortimentet, och kan inte kombineras med andra rabattkoder eller kampanjer. Rabattkoden gäller endast en gång per kund.

 

Om du är intresserad av badklänningen så kan du läsa mer om den HÄR (adlink). Det är perfekt läge ju, ifall du liksom jag är sugen på att känna dig bekväm och fin när du solar eller badar i sommar, eller om du bara vill shoppa loss på annat :)