En modern hemmafru

Om

”If you want to change the world, go home and love your family”

– Moder Theresa

 

Hej och välkommen till min blogg!

Jag heter Julia Angelback, är 28 år gammal och är bosatt i Uppsala.
I juni 2014 gifte jag mig med min bästa vän, Tobias, och i april 2016 föddes vår första son Zion Alexander Angelback. I och med det så blev jag hemmafru och hemmamamma på heltid. Drömmen jag alltid haft gick i uppfyllelse! Och livet blev, om möjligt, ännu bättre i mars 2018 när lillebror Samson Oliver Angelback anlände och kompletterade vår lilla familj som inte är så liten längre.

Jag har velat bli en hemmafru ända sedan jag själv var barn. Jag vill, om möjligt, ha våra barn hemma med mig så länge som möjligt, så att de kan växa upp trygga, glada och med närvarande föräldrar. Och jag har märkt att man faktiskt kan klara av mycket mer än man trodde, om man bara prioriterar rätt! Vi lever inte med stora marginaler, men vi lever det lyckligaste livet vi någonsin skulle kunnat tänka oss.

Min dröm har gått i uppfyllelse om att få ta hand om min familj på heltid, och mitt liv som en modern hemmafru går att följa på den här bloggen.
Det ni får läsa mest om här inne är om våra två pojkar, tips på lekar och lärorika aktiviteter för barn, inspiration på ren mat och bakverk, barnmat, och om det underbara – men sjukt svettiga – livet som mamma!

Välkommen att följa med!

10 kommentarer

 1. Hej och kul att hitta din sida.

  Jag är också en väldigt lycklig hemmamamma till en snart ettåring och en treåring.

  Ser fram emot att läsa mer ifrån dig.

  Kram, Camilla

 2. Hittade din blogg via en sökning om barnmat. Du har inspirerat mig! Ska laga pure och mat nu. Jag gillar ditt uppfriskande sätt att skriva på, tack för bra tips.

 3. Så kul att hitta dig! Vi är i liknande situationen om lite olika men ändå :-) kram
  Emelie

 4. Hej!
  Så kul att få titta in på din blogg, roligt och inspirerande. Jag läste precis information om dig och ser att vi har mycket gemensamt :) Jag är också en lycklig hemmafru. Har en son som är 9 månader nu.

  Kram

  • Hej! Varmt välkommen till bloggen :) Så kul att du lämnar en kommentar, jag blir alltid så glad att få veta vilka ni är som läser! 9 månader, så mysigt. Du har mycket härligt framför dig :) Kram!

 5. Hej!
  Jag älskar läsa din blogg, så många roliga tips! Tack att du driver den!
  Jag har skrivit en artikel om dig på min blogg https://varakvinna.com/2020/06/01/inspirerande-svenska-kvinnor-som-fler-borde-kanna-till/
  Tänkte att du kanske skulle vilja se den.
  Kram!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras.