Nu var det ett tag sedan jag skrev något här! Har haft så väldigt fullt upp och har behövt prioritera min to-do lista, samt att vila. Men nu har jag äntligen börjat komma ut på andra sidan, och det är dags att ta mig lite tid för min kära blogg igen (säger jag nu, sen kommer det komma en bebis, och jag ba ”jag har inte tid för min blogg!” haha. No pressure.)

Jag slutade jobba i och med mars månad, och trodde det skulle resultera i att jag skulle få oändligt med tid. ”Hur ska du sysselsätta dig? Jag skulle bli galen!” sa vissa, men man kan ju lugnt konstatera att jag inte varit uttråkad direkt. Jag och min man skämtade om att det känns som att jag har mer för mig sedan jag slutade, än vad jag vanligtvis har när jag jobbar. Haha! Saker ska köpas, tvättas, städas, barnmorskor ska besökas och listor ska checkas av. Och allt går så mycket långsammare med smärtor i kroppen och stunder av vila som jag blivit rådd av alla inom sjukvården att se till att inte glömma. Men nog om detta. Life is gooood.

Lite bilder från senaste tiden:

cupcakes2cupcakes1Just det! I tid till att jag slutade jobbet så bakade över 200 red velvet cupcakes till Hennes Frukost i min kyrka! Det blev superlyckat, men jag fick också en insikt i att det inte var en jättebra idé att baka 200 cupcakes när man var gravid i nionde månaden. Min kropp sa det. Haha, man lever och lär.

12325699_10153532999897643_1464942056_o

Annars har mitt främsta sug just nu varit sådana här fräschheter. Det bästa jag vet i livet i skrivande stund är kiwi och galiamelon. Jag får inte nog! Men bättre det än chips och ostbågar i alla fall :)

Därför kan det lätt bli något sånt här när man ligger vaken klockan halv tre på natten och man blivit lite småhungrig när mannen ligger bredvid och sover…

kiwi1kiwi2Fixat mitt hår har jag också gjort! Tänkte att det är bäst att få gjort innan bebisen anländer och jag inte kommer ha mycket tid över för annat än honom.

slingor

Min utväxt var ungefär ett år gammal, så det var lite desperat behov av uppfräschning. Speciellt när jag tänkte lägga hårförlängningarna på hyllan nu i tid till bebis, så jag skalar ner min morgonrutin till det som är lite mer ”basic”. Mitt eget hår har ju blivit så himla långt nu! Har nu haft förlängningarna i 9 månader, så det är ju ändå ett tag. Lite kul att kunna se tillbaka på bilder och veta om att jag var gravid på varenda bild där jag hade förlängningarna på mig. Det råkade bara bli så, haha. Tajming.

Amanda på Hair Design i Uppsala är det förresten ni ska gå till om ni vill fixa er lika fina som jag känner mig just nu. Fantastiskt duktig frisörska och ännu bättre vän!

avtackning

Här om dagen fick jag också komma tillbaka till jobbet för att tackas av med popcorn, cola, tårtor och fantastiska medarbetare och vänner! Lyckliga jag!

Men det känns ändå skönt att ha gått på mammaledighet och få ställa om fokus lite. Just nu är det mindre än två veckor tills bebisen är beräknad att komma, så han kan ju komma när som helst. Men hur jag mår nu på senaste tiden tar jag i ett senare inlägg! Ville först göra en spretig sammanfattning över vad jag har haft för mig den senaste tiden. Hoppas allt är bra med er alla!