En modern hemmafru

Sweet tooth

Jag älskar sötsaker. Mer än någonsin sedan jag födde barn. Det har nog med sockret att göra, att det får mig att hålla igång och hålla mig vaken! (Så går det när man inte dricker kaffe…)

Nog kan man tycka det är lite farligt för formen, men det är ingenting jag oroar mig för än. Jag gick bara upp 9 kg med Zion, och tre veckor senare hade de försvunnit utan att jag ens försökte. Det faktumet att kroppen är lite mjukare än innan, det är en värdslig sak  :) Plus, a girls gotta do what a girls gotta do! Nån dag kommer jag nog vakna och bara vilja äta nyttigheter och rensa systemet, men idag är inte den dagen, haha :)

 Jag bakade världen godaste amerikanska cookies igår! Mjuka, melt-in-your-mouth chokladkakor med mörka och vita chokladbitar i, som hade smält. Min man gav dem betyget ”Godare än subways”, och det tycker jag säger något!

 Jag slängde ihop dem på förmiddagen, och på eftermiddagen när jag och Zion tog en promenad till Tobias jobb så tog vi med några lådor och delade ut dem till hårt jobbande människor! Det blev riktigt uppskattat! Alltid kul att uppmuntra folk och göra deras dag lite bättre.

Och i morse så var jag uppe med Zion när Tobias väckarklocka ringde. Stackarn jobbar riktigt långa dagar denna vecka, så medan han snoozade vidare så gick jag upp och gjorde lite smoothie till oss.

Men tekniskt sätt så är smoothies inte onyttigt va? Jag menar, hallon och banan, det är ju lite hälsosamt ändå! Ignorera vaniljyoghurten så är det nästan som att detta vägde upp kakorna, haha!

Gott och fint!

Och, som pricken över i, idag ska vi iväg och fira min guddotter och Zions kusin Michelle som fyllt 4 år (min kusin, tekniskt sätt, men säg det inte till henne eller Zion. vi vill inte förvirra de små liven. generationsklyftan blir mer logisk på det här sättet).

Så som sagt, en dag kanske jag kommer börja äta nyttigt. Men idag är inte den dagen.

 

2 kommentarer

  1. Anonym

    Åh! Kan du inte lägga ut receptet på kakorna? ?

    • Julia Angelback

      Absolut, vad kul att du vill ha det! Det ska jag fixa snarast!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑