Alltså så sjukt härligt väder! Vilken fröjd det blir att leva i värmen :)

Synd bara att värmeböljan slår ner just när min man har sina mest intensiva veckor på jobbet. Det är jag och Zion hela dagarna och hela kvällarna, men vi gör det bästa av det!

Jag räknade ut nyss ut att vi promenerat och hälsat på Tobias på jobbet 4 gånger på en vecka! En sån sjuk lyx! Perfekt promenadavstånd också, tillräckligt långt för att det ska kännas som en promenad, men inte så långt att det blir jobbigt att gå tillbaka.

Zion bara chillar. Bebisar vet inte hur bra de har det.

Men jag måste ändå säga, när man går från att bo i ett hus på landet med stor trädgård, till att bo i en lägenhet, så är det så sjukt svårt att utnyttja sommaren på samma sätt! Man är ju så van vid att bara traska ut i bikini och spendera hela dagen med att ligga i trädgården utan insyn, för att bara gå in och ut när man ska fylla på det där colaglaset.
Nu kan man endera gå ut på balkongen och hänga där, men vår balkong är i skuggan så det gör ju ingen glad. Eller, jo, Zion då. Men ändå. Eller så går man ut någon annan stans. Fullt påklädd som en anständig människa. Och det gör ju ingen heller glad! Eller jo, alla utom en själv.
Men nu menar ju jag vad som gör mig glad :)

Men egentligen. Vem är jag att klaga! Jag har ett jättefint hem och 29 grader utanför dörren. Om några år så kanske det blir ett hus istället och jag kan gå omkring i bikini igen :)

Eller kanske ett annat land till och med, som har dessa temperaturer hela året om. Det hade jag inte heller klagat över!