En modern hemmafru

Vaniljsemla

vaniljsemla

Jag hade hört rykten om den här rackaren. Trodde jag skulle behöva leta ihjäl mig för att hitta den. Semla med vaniljcreme istället för mandelsmassa, hade jag hört att det fanns där ute någonstans. Trodde inte det var sant, världen kunde väl inte vara så bra?

Nu kanske jag är den sista på jordklotet som fått reda på att Vaniljsemla var en grej, men för mig så var det också världens största grej! Jag älskar vaniljcreme! Typ mer än livet.

Men så såg jag den där, på bageriet utanför Ica Kvantum. Trodde jag skulle dö lyckodöden, och köpte två illa kvickt. Jag lovar att en var till Tobias :)

Helt revolutionerande upplevelse, tyckte jag. Jag gillar semlor annars, men inte hysteriskt mycket. Denna får mig att gilla semlor hysteriskt mycket. Det enda som skulle göra semlan bättre, är att ta bort all grädde och byta ut det till vaniljcreme också. Och sedan ta bort brödet, och även byta ut det mot mer vaniljcreme.

Döm mig inte.

 

2 kommentarer

  1. Emilie

    Såg en hallonlaktits semla idag. Hallonlaktits. Fattar du!!?? Hallon lakrits!!!! Kanske inte vaniljcreme iofs. Men kändes ändå som att världen räddades lite där… ?

    • Julia Angelback

      That is insane!!! Något för alla, det gillas, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑