En modern hemmafru

Wil Can Fly!

wilcanfly5

Jag har en väggalmanacka som hänger uppe i mitt kök, och jag blir glad varenda gång jag ser den.

Allt började med en familj som, strax efter att ha fött sitt femte barn, fick höra från läkaren att deras nya son, Wil, hade Downs Syndrom. De visste inte så mycket om vad det innebar, och med all information som de fick så fick de bara höra att de inte skulle förvänta sig så mycket av honom, och att han mest kommer innebära mycket jobb för dem.
Då bestämde sig familjen för att det var det dummaste de hört, och deras pojke kunde faktiskt göra precis vad han ville i den här världen. Att Wil var minsann inte bara välsignad med en extra kromosom, utan också med förmågan att flyga! Tack vare pappans vilda fantasi och kunnighet med Photoshop så gjorde de detta till en verklighet, och började fotoserien Wil Can Fly!

wilcanfly1wilcanfly2wilcanfly3wilcanfly4

Snacka om förebilder i mitt framtida föräldraskap!

Om ni vill se fler bilder, och bli lika uppmuntrad som mig, så heter pappans blogg thatdadblog.com och han finns på instagram under namnet thatdadblog. Kalender finns att inhandla på wilcanfly.storenvy.com om ni också vill ha något uppmuntrande att titta på medan ni äter era frukostmackor.

Jag kunde bara inte hålla detta för mig själv, när det kanske finns fler där ute som skulle kunna bli lika uppmuntrade som jag av denna fantastiska familj.

För att inte tala om pappans senaste projekt under december månad – att göra om sin sjätte och yngsta son till en busig Christmas Elf och skapa en fotoserie om hur han gjorde hyss i huset under hela månaden…

Elf-on-Shelf-Wipcream-7-2

 

3 kommentarer

  1. Marianne

    Helt underbart!

  2. Virginia Wearing

    Give your new site a boost, submit your site now to our free directory and start getting more clients https://bit.ly/submit_site_l1aa2sZgZ1G6

  3. Anonym

    Submit your site to over 1000 advertising websites for free now https://bit.ly/submit_site_1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑