Jag låg sjuk med förkylning i mitten av månaden, och i tid till att jag blev frisk så var det dags för grabbarna. Tobias blev hängig i kroppen och halssmärtor och Zion fick hosta och snuva. Sjuka i februari – originellt, eller hur? ;)

 Så det har varit mycket gos här hemma. Tur att det finns Nalle Puh-filmer och Stitch-onesies.

Men nu är vi äntligen friska! Tobias åkte iväg till jobbet idag för första gången på nästan två veckor. Lite bittersweet, och Zion vägrade släppa honom i hallen. Och jag kände liksom ”jag är glad att du mår bättre, men jag hade precis vant mig vid att gå på toaletten utan publik”. Haha.

Och på tal om att må dåligt, min son börjar se lite ut som att han gått med i Fight Club, bara för att han håller på att lära sig att gå själv. Han har sprungit längst med möbler och väggar i tre månader nu, men har aldrig varit nyfiken på att försöka gå utan stöd. Han tror inte det går, men han har gjort det några gånger utan att ”märka” det. Han har stått utan stöd väldigt länge, tills han kommit på sig och genast satt sig ner, och han har tagit några steg själv, men igen, helt omedveten.

Det hindrar honom inte från att springa runt så snabbt att han springer in i saker och slår sig, i alla fall, det är säkert! För någon vecka sedan så fick han en stor blå bula i pannan, som snart försvunnit. Och idag har han fått ett sår över ögat och började sedan blöda på näsan. Det sista vet jag inte ens vart det kom ifrån, han bara lekte hur nöjd som helst, och nästa gång jag tittade på honom så blödde han, haha. Bara att vänja sig.