En modern hemmafru

Smått och gott

Inlägget innehåller reklam för Babyland genom annonslänkar

Pojkarnas obsession med Toy Story tar över och här om dagen bad Samson sin pappa om att få tre ögon, så han kunde se ut som de små gröna rymdgubbarna. Tobias tog ett pysselöga och satte fast i pannan, ”sådär, nu har du tre ögon!”. Samson tittade sig själv i spegeln och svarade besviket ”Pappa, jag har bara ett öga nu!”. Haha. Så han fick tre pysselögon, då de var de enda som gilldes, tydligen.

Jag spenderade förmiddagen med att hjälpa Zion hitta leksaker som kunde ”vara” alla Andys leksaker från filmen. Värd tidsinvestering ändå, då han spenderade resten av dagen att leka glatt med dem! De fick en egen bricka att bo på, så vi kan dra ut den här leken i fler dagar :)

Jag tog också dessa bilder när jag bara tittade på honom när han lekte. Vad skulle jag ge för detta svall, alltså?! Zion var ju superlockig när han var liten – kolla bilden här nedanför!

Disneyprinsessa liksom. Och han försökte inte ens, haha. Nu har lockarna lagt sig lite, men han har fortfarande världens finaste hår. Jag är också fascinerad över hur det konstant är i hans ögon hela dagarna, men han inte bryr sig, haha. Han blir bara irriterad om man försöker rätta till det :) så blir det när man inte vet något annat, antar jag.

Denna vecka taggar vi Alla Hjärtans Dag, och har det som tema i våra hemskola-stunder! Pojkarna absolut älskar arbetsblad som dessa, och skulle kunna sitta hur länge som helst och beta av. Tacksam för Pinterest och internet som man bara kan gräva och hitta oändligt med sådana här saker, och gratis dessutom!

Jag hade några mogna avokados hemma för några dagar sedan och slängde ihop den här nyttiga chokladmoussen på bara tre ingredienser som en liten efterrätt en dag. Den är ju så god, och skulle faktiskt vara perfekt som ett litet Alla Hjärtans Dag-treat också! Jag toppade bara med lite frysta hallon.

Denna chokladgalning var i paradiset förstås.

Det är snöstorm ute varenda dag känns det som, varje dag snöar det. Även de dagar där det står att det inte ska snöa, så snöar det. Högarna är enorma och kölden är total. Ni vet ju hur jag känner över det, så jag försöker distrahera mig själv med små ljusglimtar som Alla Hjärtans Dag :)

Jag har till och med fuskat lite och börjat tänka på våren och påsken! En dag kommer den, förhoppningsvis :) Klickade hem den första saken som kommer ligga i pojkarnas Påskkorg i år. Vi kör ju med Easter Basket som i USA, där det inte är lika stort fokus på godis, utan mer små saker. Vi har främst fyllt pojkarnas korg med saker vi ändå skulle köpa eller fylla på med – tänk pennor, play-doh, solglasögon, kepsar, osv. Nu hittade jag denna och kunde inte motstå att införskaffa redan nu!

Vattenfärgspennor (adlink) som man bara behöver doppa i vatten för att de ska bli vattenfärspenslar, redan fyllda med färg. Hur smidigt?! Samson speciellt älskar att måla med vattenfärg, men har lite svårt att bedöma hur man bäst gör, då det oftast blir för mycket vatten och knappt någon färg, haha. Så tänkte att dessa kommer bli perfekta om man verkligen vill få fin färg. Jag kan tänka mig att de till och med skulle bli en ännu större hit för större barn (eller vuxna) som gillar att måla! Tips tips, finns att köpa HÄR (adlink).

 

Känner att alla mina senaste inlägg varit så sjukt spretiga, haha. Inget tema eller röd tråd, jag har bara lagt till bilder från kamerarullen och skrivit. Det känns lite så i Corona-tiderna, och speciellt när man varit sjuka länge som oss, att man inte har så mycket att skriva om egentligen. Hoppas mina inlägg kan bringa lite underhållning i alla fall! Och kom ihåg att ni får alltid kommentera om ni har några förslag på inlägg ni skulle vilja läsa!

 

2 kommentarer

  1. Pernilla Lagerqvist

    Det är en fröjd och avkoppling att läsa din blogg!

    • Julia Angelback

      Tusen tack för dina fina ord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑