En modern hemmafru

Snart 1 år

 Morgonrufs.

Tiden har stått lite stilla här hemma igen, då Zion har haft tredagarsfebern. Faktiskt första gången han haft feber. Den försvann för ett par dagar sedan, men han är ännu inte återställd i sömn (sover extra mycket) eller aptit (äter extra lite).

Så nu sätter jag allt fokus på att kurera honom, för imorgon kommer svärföräldrarna på besök hela vägen från Skåne! Anledningen är att Zion fyller ETT ÅR på tisdag, den 4 april. Så vi ska ha en fest för honom i helgen, då hela familjen ska få fira honom. Det kommer bli fantastiskt roligt, och jag har fullt upp med förberedelserna. Jag kommer från en familj som firar allt, ända ut till fingerspetsarna, haha (se ett exempel på det HÄR då vi även hade en liten fest när Zion fyllde 6 månader – varför inte liksom?). Så jag går all in, dock kommer jag inte baka något själv denna gång eftersom jag inte vill ta för mycket av tiden med mina svärföräldrar. Men det kommer ändå bli riktigt bra!

 Baby swag.

Känns så stort att han blir ett år. Mamma till en ettåring liksom. Man märker verkligen mer och mer att bebisen i honom försvinner, speciellt sedan han började gå. Men vi tycker det är jättekul, jag och Tobias. Livet med honom blir ju bara roligare och roligare!

 

2 kommentarer

  1. Eva

    Blir bara roligare ju äldre dom blir tycker jag! Hans jacka är ursnygg btw!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑