Är det inte underbart att våren äntligen är här! Några luringar fick vi allt med vädret, men nu tror jag att den är här för att stanna. Drog fram balkongmöblerna igår till och med, så helhjärtad är jag faktiskt.

 Det är så skönt att kunna gå ut i skinnjacka och solglasögon, helt underbar tid på året. En riktig sol-älskare är jag, precis som min son! Han börjar skratta och nysa så fort han får solen i ögonen, lilla sköningen.

När solen först började dyka upp nu för några veckor sedan så hade han till och med lite svårt att förstå vad det var, haha. Stackars svenska barn som behöver extra vitaminer varje dag för att väga upp bristen på solsken i deras liv.

Zion spenderade mornarna i vårat vardagsrum (där vi har morgonsol) med att försöka fånga solstrimmorna på golvet i sina händer, och ge till mig. Dog så gullig han var.


Vi har redan haft några riktigt sköna dagar utomhus i alla fall, och har även införskaffat skor till Zion som han kan börja ha på sig utomhus också. För visst har jag sagt det, att han går nu? Går, går, går, går. Satte igång vid 10 månaders ålder, 3 månader efter han började gå mot möbler, haha. Det var nästan som han hade nöjt sig så.

Här nedan är ett par bilder från en promenad vi tog tillsammans, komplett med fikapaus och allt!

 Premiär för en ny smak på mina hemmagjorda smoothiesar också, vattenmelon! Älskar att slänga ihop några påsar ifall vi har lite överbliven frukt i kylskåpet som annars skulle bli dålig. Pluspoäng när de matchar nagellacket också, haha!