Detta inlägg är ett samarbete med Babyland och innehåller annonslänkar

Här kommer ett kanonbra presenttips till babyshowers, nyfödda eller till föräldrar med små barn – Mina första mästerverk! En superfin bok till alla blivande konstnärer.

Själv fick jag denna bok från min syster (som är konstnär, såklart) när Zion var nyfödd, och den har stått framme i hans rum sedan dess, för den är så fin!

Tanken är att man ska sätta in barnens ”konstverk” i boken allt eftersom att de växer upp, så man har något fint att se tillbaka på framöver! Teckningarna sätter man fast med hjälp av inbyggda ramar, och man kan även kommentera med datum, kommentarer och mer info.

Så charmig bok, och något som jag tror alla föräldrar skulle bli glada av att få! Jag har ännu bara stoppat i några få teckningar, då Zion är två och ett halvt (och, låt oss vara ärliga, är mer ”aktivt” lagd än kreativt haha), och det mest avancerade han ritat är en cirkel, pekat på den och sagt ”Val”. Men de närmaste åren tror jag att den kommer fyllas upp snabbt.

Om du skulle vilja klicka hem den här boken till din egen lilla konstnär, eller ge bort den som present till de där föräldrarna som ”känns som att de redan haaaaar allting” så finns den att beställa HÄR (adlink) och är högt rekommenderad av mig!
Babyland har alltid fri frakt, snabba leveranser och fri hemleverans om man handlar för 1000 kr. Tips tips!