Det har funnits så många fina människor som velat fira ankomsten av våran son, och många har gjort detta genom att ge oss blommor och annat fint så att vårt hem har blivit extra festligt den senaste tiden då vi varit hemma!

    Uppenbarligen finns det en typ av ”mamma/barn” bukett som man får när man fött barn. En stor bukett och en likadan fast mycket mindre, och sedan ett snöre som binder ihop dem. Typ navelsträngen, men det behöver vi inte nämna för det låter ju smått motbjudande för att vara helt ärliga. Fint är det i alla fall!
 Våriga tulpaner har stått i vårt fönster…

 … Och ännu en mamma/barn-bukett. Ändå najs hur alla våra buketter följt samma lila färgtema! Känns harmoniskt i hemmet.

  Och ingen fest utan helium-ballonger! Den vänstra knippan är faktiskt kvar sedan min babyshower (över en månad sedan! Sådan galen hållbarhet!), och den högra knippan fick vi av min familj första kvällen när vi lades in på BB, bara några timmar efter förlossningen. Ballonger, tillsammans med presenter, godis och – faktiskt höjdpunkten för en nyförlöst kvinna – McDonalds mat! Ballongerna blev utan tvekan en ”crowd pleaser” på BB, då det inte var en enda sköterska eller barnmorska som inte blev superglad då de gick in i vårt rum, där heliumballonger tog upp ungefär halva rummet :) De tyckte ballongerna var så roliga att jag nästan började undra om de kallade oss ”ballong-paret i rum 5” bakom ryggen på oss…