Det finns så mycket man skulle kunna säga om livet med vår lille pojke. Allt förändras ju verkligen i samband med att man får ett barn!

Nu har Tobias börjat jobba igen, och jag har klarat min första vecka hemma själv med Zion. Baam! Visserligen har vi inte direkt varit ute på äventyr i stora världen eller så, utan vi har hållit oss hemma och dagarna har bara gått ut på att mata, byta blöjor, gosa, trösta och söva. Men ändå! På dåliga nätter får jag bara 1-2 timmars sömn, och på bra nätter får jag 4-5 timmars sömn, så att bara genomföra en hel dag, även om den spenderas i soffan, känns lite som en win vissa dagar, haha! Zion föredrar att festa på nätterna, precis som när han var i magen. Och ifall han känner för att sova på natten, då måste han sova på mig.

Min vanliga utsikt här hemma i soffan. Man kan ha det värre :) Zion älskar att ha ljud runt omkring sig, och somnar lättast på dagen ute i vardagsrummet där vi är, med tvn på eller musik i högtalarna. Tack och lov för det!


Men att sova på mamma är favoriten. Och ursäkta, men hur underbart med så mycket hår på huvudet?! Är helt kär i hans hår (bebisar med hår överhuvudtaget), det var också det första jag såg när han kommit till oss under förlossningen. Jag ba ”har han hår?!?” Haha!


Nybadad och gosig. Äntligen har vi introducerat napp till honom, för rackarns vilket sugbehov han har haft. Han börjar sakta men säkert fatta grejen, och för det mesta lyckas han behålla den i munnen, så nu är både han och hans mamma lite nöjdare.


Mys med mina grabbar.


Och på tal om grabbar, så fick min familj till en ”4-generationers-bild” förra veckan! Här är min farfar, min pappa, jag och min son. Mycket power-män i den bilden, skönt att man är där och väger upp lite, haha!

Det är så roligt att få ett barn som glädjer så många, inte bara mig och Tobias. Han var så efterlängtad av både familj och vänner, så han har verkligen blivit ”allas” bebis. Den nyaste prinsen fick namnet Alexander, precis som Zion heter i mellannamn, men Zion är våran alldeles egna lilla prins!