En modern hemmafru

Ännu en solig dag

Förra helgen fortsatte ju med det underbara vädret som hade pågått under veckan, och här kommer ännu en sammanfattning av en härligt solig dag!

Vi är egentligen inte så förtjusta i att hänga i centrum (vi är definitivt mer galleria-människor) men en gassande varm lördag som denna så kändes det nästan uteslutet att åka till en badstrand eller utomhusbad, då man förstod att resten av staden var just där. Så vi åkte till centrum istället, och strosade runt i solskenet, men kunde samtidigt gå in på ställen för att få lite svalka!

Fyrisån är ju alltid lika spännande att titta på!

Sedan besökte vi Upplandsmuseet för första gången! De har ett lekområde för barn under 6 år, som har ett 1800-tals tema över sig, och massa inslag av katterna från Pelle Svanslös också. Jättemysigt, och många små gömställen att titta på!

Sedan gick vi vidare och köpte god glass. Måste ju passa på i värmen!

Vi drog vidare och besökte stadsbiblioteket, och deras mysiga barnavdelning. Helt sjukt, men det var helt tomt och vi var helt ensamma där! Så skönt, grabbarna myste och lekte medan jag grävde fram en hög böcker som killarna skulle gilla. Nu har vi hur många låneböcker som helst där hemma, men det är ju så skönt när man bara kan låna om online och ha dem hemma jättelänge, haha.

På vägen hem stannade vi till vid ”Lilla Uppsala” också, en lekplats väldigt nära oss som har alla Uppsalas sevärdheter i miniatyrformat :) Bara för att klämma ut varenda droppe sol vi kunde innan vi behövde åka hem!

 

Bara en helt vanlig vardagssammanfattning idag , men de är väl också roliga att läsa då och då? :) Om du har något du skulle vilja att jag skrev/skrev mer om i bloggen så är du välkommen att kommentera! Det är så roligt när jag får veta vad ni tycker om att läsa :)

 

2 kommentarer

 1. Linnea

  Det lät som en toppendag! Bra inspiration, får försöka ta oss iväg till biblioteket.
  Jag är också hemma med mina småttingar. En på snart 2 år och en på 3 månader. Så det finns och göra här hemma! Men åh så underbart att vara hemma och följa barnen när de utvecklas och se när de upptäcker något är nytt.

  • Julia Angelback

   Åh, heja dig! Det kan verkligen vara svettigt att ha båda barnen när de är så små, men som du säger – så värt det!
   Bibblan är ju toppen! :) mysig liten utflykt, och sen en massa tidsfördriv där hemma. Perfekt att kunna högläsa nya böcker när bebis ska äta och man behöver sitta still :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑