Inlägget innehåller reklam för Babyland genom annonslänkar

Puh! Nu har vi kommit hem från världens mest intensiva, men mycket roliga, långhelg! Vi har firat påsk med familjen, och på påskdagen så fyllde dessutom Zion 5 år (och som ni vet om den här familjen så firar vi födelsedagar hårt!), och utöver allt detta så hade även min syster en konstutställning i helgen som vi alla var väldigt involverade i att genomföra. SÅ mycket roligt intryckt i så lite tid!

Jag börjar med att dela med mig av våran påsk i detta inlägg.

På långfredagen samlades vi och mamma hade skapat ett så fint påskbord! Drottningen av dukning.

Min systers konstutställning öppnade och många människor kom och tittade, handlade och fikade utanför. En riktig succé!

Försökte ta en fin bild med pappa, men det gick ju som det oftast går när vi två är tillsammans… haha!

Till påskafton så hade jag bakat dessa sugar cookies och citroncupcakes! Då var det inte svårt att komma i påskstämning!

Firandet började med påskfikat på förmiddagen och övergick till pojkarnas äggjakt!

De behövde hitta och samla ihop 50 påskägg i trädgården för att förtjäna tre skattkartor som ledde till olika påskskatter. Av mina föräldrar fick de varsitt stort påskägg fyllt av godis (kommer räcka en månad framöver), av min syster fick de varsitt gigantiskt kinderägg med en Toy Story-leksak inuti (hur mitt i prick kan det bli?) och av oss så fick de en Easter Basket fylld med små presenter, precis som vi gjort tidigare år.

Lite nya böcker som jag haft och sparat ganska länge för att ge dem nu, några nya pennor vi behövde byta ut, tillhörande målar/pysselböcker med Toy Story-tema och varsitt kit med byggarbetsbilar som vi ger dem nu inför sommaren. De är i plast och därför inte bara perfekta att leka med inomhus, men även utomhus i sandlådan eller på stranden! Tänk att bygga sandslott med byggarbetsbilar – så roligt ju! Prisvärda också, och finns att klicka hem HÄR (adlink) om du är intresserad.

Kinderäggen från min syster var för stora för att äta sig igenom så köttklubban fick åka fram istället, haha!

Som påskmiddag åt vi lammfärsspett, ugnsrostade rotfrukter, tzatziki och en fänkålssallad med äpple. Mums!

Pojkarna fick också ge sina påskpresenter till mina familjemedlemmar. Hur fina?! Jag hjälpte dem med mycket av det såklart, men de blev så fina (speciellt med dessa ljuvligt felvända bokstäver) att när de hade gjort ett till mormor och morfar och ett till min syster, så drog jag till med ”ni kanske kan göra ett till pappa också…?”. Bara för att jag vill behålla ett själv, haha! Så nu är jag nöjd, och våran kommer få åka fram varje påsk nu framöver.

 

Som sagt, detta år sammanföll Zions födelsedag med påskdagen, så efter dessa dagar av intensivt påskfirande så var det dags för firande av vår stora femåring. Det får ni läsa om i mitt nästa inlägg :)

Hoppas att ni alla hade en härlig påsk!