Inlägget innehåller reklam för Babyland genom annonslänkar

I söndags fyllde han år, vår älskade Zion! Min sprudlande, glada, fantasifulla, inspirerade, vilda, vackra drömmare! I år är Toy Story det roligaste och coolaste som finns, så nog ska du tro att vi gav honom tidernas Toy Story-kalas!

Morgonen började med en paketjakt då han behövde följa ett snöre för att hitta alla sina presenter från mig och Tobias, och sedan fick han öppna alla samtidigt. Han fick också en ny cykel som vi ska börja öva med snart! Han har ju haft balanscykel i flera år, så nu har han äntligen fått en med pedaler! Eftersom balansen är det svåra med att cykla, och han redan lärt sig balansen av balanscyklarna, så får han en cykel utan stödhjul då han endast behöver lära sig att trampa nu. Det kommer bli jättespännande!

Lite Lego, pussel, tågbana-torn och andra saker, men hästen Bullseye från Toy Story blev den självklara hiten! Han fick äta påskgodis till frukost, haha.

Jag blev också så positivt överraskad över detta set med hundfigurer! Zion älskade dem. De har alltså gjort utsidan av dem mjuka, som om de faktiskt har päls! Så gosiga att hålla i, och roliga att leka med. Kul att det står namnen på alla raser också. Dessa har varit några riktiga favoriter för båda pojkarna sedan han fick dem, och om du också vet någon som skulle gilla dem, så finns dem att köpa HÄR (adlink). Bra pris också!

Medan Zion och pappa byggde Lego på övervåningen så dukade vi andra upp en riktig Toy Story-dunderfest för honom. Han hade ingen aning om att det här skulle hända, så han blev så sjukt förvånad! Alla fick en Woody-partyhatt vid sin plats, hur söt?!

Vi hade gjort marshmallow-pops med rymdjägar-tema, och några som ser ut som Gaffe. Zion har bara sett Toy Story 1 och 2, men han har sett massor av Gaffe-kortfilmer på Disney+, och älskar honom såklart.

Massor av bär till våran Mowgli-kille, vi hade knutit lasson av godisrep och istället för tårta så fick han ett kanelbulle-torn! Det var det enda som faktiskt var beställt av födelsedagsbarnet. När han bad om ”en hel hög av bullar” så drog man ju ändå lättnadens suck, haha! Det är liksom inte ens på tapeten att jag skulle ställa mig och baka bullar (jag är ju annars väldigt bakig av mig, men hjälp, bullar alltså. Skulle aldrig få för mig tanken.), så det var bara att beställa ett gäng från Ica att plocka upp samma morgon. Billigt och bra, haha. Alla nöjda.

Vi dekorerade med Toy Story-leksakerna de redan ägde, samt med ett gäng soldatleksaker som vi hade hittat och köpt. Precis som i första filmen när de små soldatleksakerna tar sig ner till Andys födelsedagskalas för att spionera på vilka leksaker han får, så fick dessa spionera på Zions födelsedagskalas :) Needless to say, med hur denna pojke alltid typ brister i sömmarna av all lekinspiration, så var det inte mycket fika som gick ner då han var så fullt upptagen med att leka med dessa soldater, haha.

Tillslut fick vi tvinga bort honom från soldatleksakerna för det var dags för…

Den årliga piñatan!

Igen, fråga mig inte hur denna tradition började i våran familj. Men detta år blev det såklart en godisfylld Buzz Lightyear!

En hit såklart! Och nu får ni komma ihåg att vi firade påsk dagen innan detta, så ni kan ju tänka er hur mycket godis dessa pojkar lyckades tjäna ihop på två dagar, haha!

Sedan blev pojkarna även bortskämda av resten av familjen! De stora succéerna blev små MarioKart-bilar och självklart några kompletterande Toy Story leksaker för att göra deras samling fullständig :)

För barnet är den bästa stunden paketöppningen, men för de vuxna är den bästa stunden resten av dagen efter paketöppningen. Då sköter kidsen sig själva, haha.

Nu när vi kommit hem så har faktiskt hela veckan varit i någon slags efter-partys-koma. Med påskfirande och sedan födelsedagsfirande dagarna efter varandra, och sedan allt annat runt omkring, så har jag varit så slut! Men det sköna är att ingenting annat har krävs av mig än att packa upp, tvätta och hitta platser för alla nya leksaker :) Pojkarna har ju varit i lek-himmelriket sedan vi kom hem, och när man är 3 och 5 så ska ju det vara det enda som krävs av dem också :)