Idag fyller min alldeles underbara make 26 år! Han är verkligen världens bästa man, och inte en dag passerar då han inte behandlar mig på det allra finaste sättet. Därför vill jag alltid att hans födelsedagar ska firas på bästa sätt!

Just idag har han en lååång arbetsdag i Stockholm, så det blir inget firande idag. Tur att vi tagit tag i det tidigare!

För ett tag sedan var vi hemma hos mina föräldrar och åt supergod mat och smarrig tårta i Tobias födelsedags-ära. Min pappa är ute och reser så mycket, att vi behövde göra det för ett par veckor sedan, men inte oss emot! Då blir firandet bara längre :)

 Kött och potatis. Världens godaste middag. Min pappa är bäst på att laga mat! Vi kunde sitta på deras fina uteplats också, vilket alltid är härligt.

 Mami och papi. Världens bästa.

 Fina födelsedagsbarnet, med sin favorit-tshirt på! Tittar ni på Modern Family? Phil Dunphy är typ min mans idol. Jag tror att det finns ganska många gifta par som, precis som oss, identifierar sig med Phil och Claire. Phil som fortfarande är en pojke på insidan, och Claire som skriver listor, frenetiskt jagar alla och försöker hålla ordning på allt, haha. Ibland blir jag nästan rädd hur mycket Claire jag faktiskt är…

 Vår fina pojke leker med sina favoritleksaker medan de vuxna äter. Sedan får man sträcka lite på benen!

Kvällen fortsatte med tårta, paket och gemenskap.

Jag och Zion, däremot, vi firade Tobias i lördags. Då hade vi sovmorgon och en helt ledig dag tillsammans, så det blev perfekt. Självklart så väckte vi honom med födelsedagsbricka och paket. Frukosten blev mackor och oboy, smoothie och wienerbröd med lite choklad :)

Efter han hade öppnat sina paket hade vi en lugn förmiddag hemma innan vi åkte till Gränby. Han hade fått ett presentkort där av sina föräldrar, så vi spenderade ett par timmar med att shoppa upp det! Eller, ja, han shoppade upp det. Jag och Zion gick efter och tog selfies i alla speglar…

Så fastän han är på jobbet hela dagen idag så känns det ändå som att han blivit rejält firad. Tur det, för det förtjänar han! Grattis på födelsedagen till min fantastiska Tobias!