En modern hemmafru

Glittriga naglar


Nymålade naglar! Vilken lycka!

Sedan jag blev mamma har det mesta blivit nedprioriterat när det kommer till skönhet. Jag kan spendera mina dagar hemma med smutsigt hår, myskläder och osminkat ansikte, men om det är något jag försökt prioritera på senaste tiden så är det nymålade naglar!

Jag vet inte varför jag blir ledsen när jag går runt med naglar där halva nagellacket försvunnit, men det kan vara för att man gör så mycket med sina händer när man tar hand om en bebis. Byter blöjor, bär runt en liten människa, leker med leksaker och lagar mat. Händerna är där hela tiden, och till skillnad från smink och hår så tar det ingen tid på morgonen. Man gör det en gång så håller det (förhoppningsvis) i ett par veckor.

 
Denna gången kände jag att jag behövde lite glitter i vardagen! Superjobbigt när man ska ta bort det, men det är ett problem för en annan dag, haha! Kombinerade glittret med en mysig, höstig färg.

Färgerna jag använde var Isadora ”Sugar Crush Nails, 100 Diamond Crush” och Essie ”Chinchilly”. Två riktiga favoriter!

Essies ”Chinchilly” är en av Essies mest ikoniska nagellack, klassisk och svår att sätta fingret på. Jag skulle säga att den är en blandning av grå, brun och lila. Den ser olika ut i alla ljus! Så fin färg, och perfekt när man vill ha något lite dovare.

Ett par naglar fick också smaka på Isadoras Sugar Crush Nails i 100 Diamond Crush. Ett nagellack sprängfullt med glitter, och man behöver bara måla ett lager för att få ett sånt där fylligt och heltäckande lager glitter på naglarna. Just denna färg går i silver.

Ute blev resultatet minst lika fint, och i direkt solsken ser Chinchilly mycket ljusare, och nästan matt, ut.

Lycka är nymålade naglar! Ni tjejer förstår mig nog. Nu kan jag byta blöjor med stil den närmaste veckan! ;)

 

3 kommentarer

 1. Eva

  Du kanske redan använder det, men säger bara Dip in remover, bästa grejen!

  • Julia Angelback

   Nej, jag har aldrig provat det! Helt efter. Men det verkar ju vara en game changer! Måste nog handla in det innan det nuvarande lacket ska bort…

   • Eva

    Ba gört!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑