En modern hemmafru

Nyinhandlat!

Det känns som att vi alltid har något vi behöver köpa från Ikea. Som en ständig shoppinglista som man alltid fyller på.

Men vad gör det? Jag älskar Ikea!

Och nu när Zion verkligen börjat älska bärselen (alla extra spädbarnstillbehör är nu bortplockade, och han sitter i selen som en stor pojke) så vet vi att han också älskar att följa med oss när vi är ute och shoppar! Vagnen funkar för det mesta, men han vill allra helst vara helt med och se allt samtidigt som han är nära, och det gör han ju i selen. Ibland blir shoppingrundan en skön tupplur för honom, men oftast är det för mycket spännande att titta på :)

Hur som helst: Ikea.
Vi bytte ut våra tråkiga basic-assietter och djupare tallrikar till Ikeas Arv-serie. Tallrikar och småskålar hade vi redan i rosa Arv, och nu skaffade vi matchande fast i vitt, så man kan mixa och matcha!


De matchade också jättefint med dessa solskensmuggar vi hittade i Rättvik förra helgen…

Sedan köpte vi också en barnstol till Zion så han kan börja sitta med oss vid matbordet! Ikeas barnstol är inte den finaste direkt, men den känns ganska neutral, väldigt praktisk och sticker inte ut så mycket. Att den kostar typ en tiondel av priset på de flesta andra barnstolar skadar ju inte heller om vi ska vara helt ärliga. Zion älskar redan att få sitta med som en stor pojke! Han har alltid velat leka att han är vuxen, haha.


Och eftersom vi inte åt på Ikeas restaurang denna gång så blev det såklart några korvar i kiosken efteråt. Och kolla vad de har börjat med!

Knäckebrödspizza! Förvånansvärt gott och ett hett tips!

Utöver det har vi också inköpt en haklapp till lillgrabben (från Lindex)…


Och en fin mössa inför hösten (från H&M)…

Och nu sitter jag här och reflekterar över varför är det så mycket roligare att klä en miniatyrmänniska, än en fullvuxen människa, som sig själv? Tur att de växer så fort, så man alltid har en anledning att handla lite nytt ;)

 

2 kommentarer

  1. Jennie

    Hej! Det är mycket roligare att köpa kläder till sina barn. Vi har 3. Älsta flicka som är 4.5 och 2 pojkar på 3 år och 14 månader. Ska handlas en hel del nytt inför hösten här också.
    Måste bara säga också att eran lillprins är väldigt lik sin morfar. Kan inte bara vara jag som tycker. Ha det fint! Roligt att följa din blogg!

    • Julia Angelback

      Hej! Vad kul att höra! Ja, han är en liten mix mellan sin pappa och sin morfar :) Tack för att du läser! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑