Förra helgen spenderade vi med min familj uppe i Rättvik, där mina morföräldrar bor. Vi bodde på ett jättemysigt Bed and Breakfast med utsikt över Siljan och hela Rättvik, men självklart tar man aldrig några bilder när man är på ett sådant ställe ;)

Vi spenderade dagarna hemma hos min mormor och morfar (som inte hade träffat Zion tidigare – deras första barnbarnsbarn!) och umgicks, spelade sällskapsspel och fikade i mängder!

En dag tog vi en kort promenad ner till Siljans kant, och hade en liten picknick. Så mysigt. Det kändes lite bittersweet, som att det var den sista pusten av sommaren, nästan.


En annan dag åkte vi till Leksand och åt en jättetrevlig lunch med min farfar. Efterrätt hemma hos honom med nyplockade bär, hemmagjord äppelkaka och nybakade kakor. Inte dåligt!

Familjen samlad. Zion är inte direkt killen som skyler vilket humör han är på. 

Jag och min älskade man. 

När vi körde därifrån dök värsta regnbågen upp! Blir alltid så svagt på bild, men den var mäktig.

Vi hade en liten charmis på vårat hotellrum som alltid är på sådant strålande humör på morgonen, så det blev en liten fotosession med Zion också!


Ett ställe han däremot inte är så charmig på, är i bilen. Oj, vad han inte gillar det där säkerhetsbältet. Alla våra flygresor med honom gick 10 gånger bättre än ett par timmar i en bil! Tur att det finns en sak som får tyst på honom på 1 sekund oavsett hur ledsen han är – Babblarna! Och tur att man har en man som alltid är utrustad med spännbandsremmar, så att man inte behöver hålla upp iPaden hela vägen hem. Man tager vad man haver…