En modern hemmafru

Frågestund!

De två senaste månaderna har bloggen verkligen fått prioriteras ner en hel del, något jag tycker är jättetråkigt. Men jag vill inte heller vara den som börjar varje inlägg med ”Åh, förlåt att jag inte uppdaterat bloggen på så länge!”, för jag har aldrig riktigt haft ett schema med mina inlägg. Jag skriver när jag har inspiration, annars hade det bara blivit ångestfyllt.

Men nu, som sagt, så har jag velat blogga mycket mer än jag faktiskt gjort. Jag har ju haft viktigare saker att fokusera på :) Men för att vara helt ärlig så spenderar jag faktiskt väldigt mycket tid i soffan och matar Zion. Då har jag en hand ledig och mobilen i handen och surfar runt och försöker få tiden att gå (no mom-shame), och är då fullt medveten om att jag skulle kunna slänga ihop ett inlägg. Men då ba, vad ska jag skriva? ”Nu matar jag bebisen. Det gjorde jag igår också, och dagen innan det med”, haha! Pyjamasdagar är alldeles för vanliga här hemma nu för tiden. Inte så mycket att rapportera. Så jag känner att jag måste sänka min blogg-ribba och bara sätta mig ner och skriva ibland. Även ifall jag inte har något intressant att föreviga. Även ifall allt bara handlar om mig och min bebis, och alla slutar läsa min blogg i ren tråk-protest. För det är det jag vill föreviga! Och, för att vara helt ärligt, det är svårt att skriva om något annat när det bokstavligen är det enda jag gör hela dagarna.

Men för att kicka igång mitt bloggliv lite mer så tänkte jag öppna för en frågestund här i bloggen! Jag vet att ni är ganska många människor där ute som läser min blogg, och det skulle vara så trevligt att interagera lite :) Så har ni någon fråga, eller några frågor, som ni vill ställa mig (om vad som helst – min familj och nyfödda son, djupa grejer, ytliga grejer, mina tips och råd, hissar och dissar, mitt liv eller bara vad min favoritglass är) så kan ni bara lägga en kommentar i kommentarsfältet här nedan (ni kan lämna anonymt om ni vill, man behöver inte fylla i alla fälten) så ska jag försöka svara på alla i ett separat inlägg! Jag vet själv när jag läser bloggar att man ibland undrar saker om personen som skriver, så det är bara att fråga på!

Kör hårt och vi hörs!

5 kommentarer

 1. Anonym

  Hur många barn vill du ha?

 2. Anonym

  Vad för bloggar/hemsidor följer du? Några tips?

 3. Anonym

  Hur har det varit att växa upp i en troende familj? Finns det något som du absolut inte hade velat vara utan och något som du skulle vilja ändra på nu när Zion växer upp?

 4. Frida

  Hur kom det sig att ni valde att namnge Zion till just Zion? Det är ett vackert bibliskt ”namn”, men inte det vanligaste. Hur uttalar ni namnet? Uttalas det på engelskt vis eller på svenska? Min son heter det betydligt vanligare Benjamin. Han är å andra sidan 14 år. Lite äldre. :-)

 5. Anonym

  Vad behöver man ”egentligen” den första tiden med bebis? Vilka köp var nödvändiga, helt onödiga och saknar du något du inte köpte? (:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑