Som kontrast till mitt förra inlägg så vill jag berätta om vår måndag och tisdag – underbara sommardagar då vi tog revansch på sjukstugan!

På måndagar är min man pappaledig så vi kan spendera dagen tillsammans, men just denna måndag så fixade jag färg och klipp hos frisören på förmiddagen – perfekt tajming och så skönt att bli lite ompysslad efter veckan som var. Jag gick lite kortare, men också för första gången tillbaka till min naturliga färg med fina slingor i! Amanda på Style by Seiler är kvinnan ni vill gå till.

Pojkarna anslöt och vi lekte loss på den stora lekplatsen precis bredvid frisörsalongen en stund.

Sedan skulle vi vidare och ge Sam en spruta (1,5-års sprutan några månader för tidigt pga utomlandssemester snart), så vi skulle inte hinna hem och äta mat.

Så det blev Donken! Sjukt ovanligt för att vara oss, då vi vanligtvis aldrig äter ute. Vi försöker ju spara in på onödiga kostnader som detta, men ibland kör det helt enkelt ihop sig :)

Men ser ni? Vi köpte två Happy Meals! För första gången! En milestone, haha! Pojkarna har tidigare kunnat dela då Sam varit så liten, men nu slukar de var sin själv. De små ätarna är självklart storslukare på McDonalds, haha.

Efter sprutan så gick vi en liten promenad och gjorde ett par ärenden innan det var dags för kvällsmys framför en film där hemma.

På tisdagen så bestämde sig Tobias för att kompa lite, och jobba halvdag. Måndagen var enda lediga dagen vi fick tillsammans efter magsjuke-veckan, så vi kände att vi behövde ladda batterierna tillsammans med lite mer kvalitetstid.

Han kom hem till lunchen, och då hade jag lagat god sommarmat – klyftpotatis, halloumi och tzatziki! Första gången vi åt ute på balkongen för säsongen! Det är ju så härligt med värme, alltså.

Ännu en sak båda killarna faktiskt älskar – halloumi. Tack och lov!

Vi gick en promenad till en närliggande park med en härlig lekplats. Där fick de leka i sandlådan länge, länge.

Och efter det fick de välja något att fika på ett konditori. Zion valde en liten drake, såklart :) han hann dock nafsa på den innan jag hann ta kort!

Vi gick hem och övade balanscykel! Vi hittar inte tillfällen jätteofta att göra det (jag känner mig för överväldigad att fixa med det med en gnällig lillebror bredvid, så det blir mest om det är fint väder och pappa är hemma), så han kan inte sparka sig fram än, men han älskar att gå med den, och det är ju så man lär sig! :)

Sedan fick de leka på ännu en lekplats. Verkligen en drömdag för dessa pojkar, även ifall den var enkel och vi inte gjorde något extravagant. Ibland blir de dagarna de bästa ändå! :)

Nu ser vi fram emot att spendera nationaldagen i 30 graders värme hemma hos barnens mormor, och låta dem plaska i barnpoolen hela dagen lång!

Kontentan: Det finns en morgondag efter magsjuka. Och den är verkligen underbar :)