Inlägget innehåller reklam för Babyland genom annonslänkar

Hösten är på ingång och jag börjar ställa in mig så smått! När vädret blivit lite ruskigare så har jag börjat längta efter att dekorera för hösten där hemma! Inte för att jag vill att sommaren ska ta slut (aldrig), utan årstidsdekor gör mig så glad, och det är bättre att ha regn och rusk och göra sig själv lite glad, än att ha regn och rusk och… inget mer än det. Förstår ni vad jag menar?

Jag fikade med min fina vän här om dagen och det var så mysigt. Goda bullar och varmt att dricka. Men självklart har vi mycket mysfika där hemma också!

Här myser jag i pyjamasbyxor och en mugg med vispgrädde! Nej, okej, där under någonstans finns en underbart god och nyttig mugcake också! Om du ännu inte testat den så har jag skrivit ut receptet HÄR.

Mer mys på pojk-fronten också! Vi klickade hem en ny morgonrock (jag säger alltid morgonrock fastän det tekniskt sett är en badrock) till Zion och han älskar den! För ett år sedan så fick han en mysig morgonrock som nu passar lillebror istället, och då var det dags för en ny till honom!

Blå, mjuk och med ett gulligt panda-mönster på luvan! Finns att beställa hem från Babyland HÄR (adlink), och lillebrors vita har jag skrivit tidigare om HÄR!

Mys på hög nivå!

Men än så länge njuter vi av slutet av sommaren. Ett par veckor har vi kvar, sedan flyger det upp löv, pumpor och doftljus här hemma! All in, annars kan det vara!