Nu är vi hemma igen efter familjesemester nr 2 för i år! Här kommer sista bilderna från denna lediga vecka, mannen drar tillbaks till jobbet nästa vecka, och sen får vi se om vi tar ut lite mer ledighet innan hösten drar igång eller inte :)

Mycket mys i mina föräldrars hus och trädgård, och när det inte var dåligt väder så passade vi alltid på att vara ute! Synd bara att augusti kom med lite blötare väder.

Men då kan man ju alltid hitta på små utflykter och mysa inomhus! På Mall of Scandinavia till exempel, jag har ju skrivit förut att grabbarna älskar Babblar-lekplatsen :)

Och lyckan var gjord! Zion har verkligen älskat Musse Piggs Klubbhus på senaste tiden, så vi har haft ett halvt öga öppet för att försöka hitta lite leksaksfigurer med just de karaktärerna. Och precis när vi skulle gå ut ut Disneystore så passerade vi ett leksaksset med Klubbhus-karaktärerna! Musse, Mimmi, Kalle, Långben och Pluto. Vi kunde helt enkelt inte säga nej till det, och killarna fick den som en liten sommarpresent.

Som ni förstår så blev det väldigt ivrigt och lådan behövde öppnas precis utanför affären, haha.

Frozen Yoghurt med min lilla älskling.

Sam har fortfarande haft det lite tuffare än vanligt (någon rejäl utvecklingsperiod förmodligen), men vi hoppas på att vi är i slutskedet och att det lättar nu. Under tiden har det ju varit väldigt skönt med fler vuxna som hjälps åt att hålla alla nöjda!

Och att vara nöjd är ju faktiskt inte svårt när allas främsta gemensamma intresse är att fika! :) Wins everytime!

Nu är vi tillbaka hemma som sagt, och vardagen ska infinna sig! Lite speciellt efter 10 dagar utomlands, följt av 16 dagar överlevnadsväxel (när mannen jobbat så intensivt), 2 dagar med svärföräldrarna och 7 dagar hemma hos mina föräldrar. Haha! Och inte en dag emellan. Packat ska det vara, och detta blir verkligen en sommar att minnas!
Med vädret känns det ju redan som att hösten är på ingång.