En modern hemmafru

Intervjuad i Expressen

Idag hittar ni mig i Expressen, där de har intervjuat mig om mitt beslut att vara hemmafru. Uppenbarligen är detta så ”ovanligt och snudd på kontroversiellt” att det var en story :)

Jag är väldigt nöjd med intervjun och min förhoppning är att den kan inspirera dig som funderar på att välja familjelivet framför arbetslivet, och undrar om det verkligen är möjligt. Många gånger så är det det! Om man prioriterar rätt och är beredd på att leva lite mindre överflödigt (ekonomisk såklart, inte i kärlek och glädje), så är det ofta möjligt att stanna hemma och ta hand om sina barn på heltid. Läs gärna mer om mina tankar om detta i detta inlägg!

Hoppas ni som läst intervjun kände att den gav er något! Inspiration, ett nytt perspektiv eller åtminstone något som fick er att le i en annars ganska seriös och tung kvällstidning :)

 

2 kommentarer

  1. Msria

    Jättemysigt att läsa! Jag mötte mycket uppskattning över mitt val att vara obetalt hemma i 8 år. ”Ja, egentligen SKULLE jag ju vilja…” , men en del blev upprörda och tyckte jag var oansvarig. Hm. Räknade ut nångång ut att jag besparat kommunen över en miljon med mitt val.
    Kram till dig, Julia!

    • Julia Angelback

      Tusen tack! Haha, ja, samhället borde tacka oss egentligen :) Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑