En modern hemmafru

Johan Glans på UKK

 I helgen var det två glada föräldrar som njöt av sin första barnfria kväll tillsammans på nästan 8 månader! Åh så välbehövt!

 Först tog vi en snabb och god middag – italienskt går alltid hem! Vi ville inte äta på något för fancy ställe den här kvällen. Vi ville bara slappna av tillsammans och precis så blev det!


 Min fina man. Honom kommer jag sakna nu när han reser bort i nästan en vecka!

Efteråt åt vi en liten tårtbit och det var verkligen sååå konstigt att äta tillsammans utan att stressa, passa upp någon eller mata en bebis samtidigt. Så vi tog selfies istället :)

Sedan var det dags för kvällens höjdpunkt…

 Johan Glans på UKK!
Biljetterna till detta hade jag gett till Tobias i födelsedagspresent i augusti, så vi har verkligen haft tid på oss att längta! Tobias har älskat Johan Glans sedan länge och jag själv tycker att han är en av de få svenska komikerna som faktiskt är roliga, så vi hade verkligen taggat denna kväll!

 Glansis!

Och det blev verkligen en rolig kväll, vi skrattade och skrattade. Och det bästa var att dela det med sin bästa vän så klart :)

Nu ska vi bli bättre på att ta lite vardagspauser tillsammans ibland, speciellt när även Zion hade en sådan bra kväll tillsammans med sin mormor och morfar. Det är bra för själen!

 

1 kommentar

  1. Marianne

    Jag känner igen mig i detta ! Det är också så viktigt att, som du säger, ni får tid för er själva. Det tycker nog mormor och morfar också! ❤️?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑